Metallica: Lou Reed byl z kritiky Lulu totálně v p*deli

Vydáno 26.02.2012 | autor: redakce

Lars Ulrich tvrdí, že si Lou vzal některé reakce na jejich společné album až příliš osobně. Reed zbytečně řešil internetové diskuze skalních fanoušků Metallicy.

Metallica: Lou Reed byl z kritiky Lulu totálně v p*deli Metallica: Lou Reed byl z kritiky Lulu totálně v p*deli

metal_lou reedJe fantastické, že se v roce 2012 může díky internetu každý vyjadřovat ke všemu," začal Lars v rozhovoru pro americké rádio DC101 trochu zeširoka. „Jenže Lou si vzal řadu kritik až moc osobně a byl doslova šokován tím, jak jsou někteří fanoušci z alba naštvaní."

Bubeník Metallicy dále pokračoval v tom, jak je internet skvělé médium pro tvorbu i komunikaci, ale jako umělec si člověk musí dávat velký pozor. „Musíš si dávat majzla, jak moc zabředneš do toho, jak se ostatní baví o tvém díle. Hrozí, že by ses z toho mohl docela jednoduše zbláznit. Já mám vůči těmhle věcem hroší kůži, nehltám to, ale Lou z toho byl v prdeli," dodal Lars.

Metallica se Reeda snažila uklidnit, že se nemůže zavděčit všem, zejména hardcore metalovým fanouškům. Lou je ale na podobné kritiky docela zvyklý, jak sám v minulosti připustil, nikdy je ovšem nezažíval v takové míře.

Lou Reed předvede část repertoáru z Lulu i českým fanouškům, 4. července totiž vystoupí v pražském Divadle Archa.

Ještě před Lou Reedem zavítá do Čech i Metallica, která zahraje 7. května pod širým nebem ve vršovické Synot Tip Areně.



mp

lou_metall_top
zavřít