PŘIJĎTE PODPOŘIT BĚŽECKÝ REPORT TEAM!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

I přes hrozbu velké vody se v sobotu v Praze tradiční 1/2 maraton poběží. A pozor: ve 12:15 na něj naváže "Firemní 1/2 Maraton", kterého se zúčastní i reprezentanti REPORTU. Přijďte podpořit naše běžce, hrdinně zdolávající trať v konkurenci bezmála 80 týmů!

PŘIJĎTE PODPOŘIT BĚŽECKÝ REPORT TEAM! PŘIJĎTE PODPOŘIT BĚŽECKÝ REPORT TEAM!

Pražský Hervis 1/2Maraton se navzdory velké vodě přece jen poběží! Ředitel závodu Carlo Capalbo dnes po poledni definitivně potvrdil, že závod se poběží podle plánu. Ještě včera přitom nebylo jasné, zda kvůli možným záplavám nebude nutné přesunout cíl z Kampy například na Malostranské náměstí.

Půlmaraton odstartuje v sobotu v pravé poledne na Karlově mostě, odtud pokračuje přes Josefov směrem k Národnímu divadlu, dále podél Vltavy směrem na Výtoň. Tam se otočí směrem na Vršovice a vrací se zpět přes Výtoň do Podolí, na Palackého náměstí a přes Palackého most na Smíchov. Běžci pak poběží Strakonickou ulicí na Janáčkovo nábřeží, Vítěznou ulicí na Újezd a přes most Legií na Smetanovo nábřeží a přes Mánesův most na Klárov. Z Klárova závodníci doběhnou do cíle na Kampě (mapka závodu a více informací na www.pim.cz). K Hervis ½ Maratonu je přihlášeno přes 3500 běžců z více než 40 zemí. „Nechte auto doma a přijďte fandit běžcům,“ vyzývá Pražany Capalbo.



Run Report run !!!

V sobotu se v centru Prahy poběží i atraktivní Hervis Firemní 1/2Maraton. Start je ve 12:15 na Karlově mostě a končí se na náměstí Na Kampě na Malé Straně. Závod je otevřen firmám, vládním i nevládním organizacím, každá firma mohla zaregistrovat neomezené množství družstev (mužských, ženských i kombinovaných). Závod se poběží štafetově, na každého běžce čtyřčlenných týmů tak připadá přesně 5,27 kilometru. Podle posledních informací je přihlášeno 83 týmů, poběží například britská ambasáda, městská policie, nebo zástupci významných bankovních či advokátních ústavů.

V poli borců nebude chybět ani reprezentační tým Reportu, složený z redaktorů a spolupracovníků redakce. Kapitánem (a finishmanem) bude vydavatel Jarda Hudec. Takže... tričko, mikiny a transparenty Report připravit a zítra podél tratě na viděnou!



www.PIM.cz

zavřít