ZVOLTE HVĚZDU MARATHON MUSIC FESTU!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Pomozte svým hlasem vybrat skupinu, která si v rámci Maratonského víkendu zahraje na hlavním pódiu MARATHON MUSIC FESTIVALU. Striktně fanouškovské hlasování potrvá do 18. dubna. Vítěz dostane možnost blýsknout se i na CD kompilaci Soundczech!

ZVOLTE HVĚZDU MARATHON MUSIC FESTU! ZVOLTE HVĚZDU MARATHON MUSIC FESTU!

Prague International Marathon připravuje v rámci blížícího se Maratonského víkendu (12.-14.5.) již 8. ročník velmi populárního Marathon Music Festivalu.



Cílem zůstává představit nový a netradiční doprovodný program akcí PIM, opět oslovit široké vrstvy posluchačů a návštěvníků a především vytvořit několikadenní „festivalovou náladu“ v centru Prahy. Významnou úlohu tradičně hraje hudba v mnoha různých podobách a za účasti známých a uznávaných interpretů české i zahraniční scény.



I letos budou v rámci Maratonského víkendu v ulicích centra Prahy znít kromě různých stylů popu a rocku i exotické a brazilské rytmy samby. A na Staroměském náměstí si budou moci návštěvníci a posluchači vedle záplavy prvotřídní muziky užít mnoha doprovodných akcí (horolezecká stěna, ochutnávky nápojů, jídel, music shop Reportu a mnoho dalšího).



Marathon Music Festival nabízí šanci i začínajícím nebo méně známým kapelám, aby předvedly své umění po boku hvězd na hlavním pódiu Staroměstského náměstí a roztančili sportovce i četné diváky. Stejně jako loni mohly skupiny zasílat organizátorům Maratonského víkendu svá demo CD, dalším krokem bude hlasování vás, fanoušků, které jediné rozhodne o „hvězdě MMF“ (mimochodem, minulý rok v napínavém klání zvítězili stylově rozverná formace Timudej).



A pozor: kromě koncertu a mediálního zviditelnění si vítězná skupina „vyslouží“ i účast na CD kompilaci Soundczech, která vyjde jako exkluzivní příloha květnového časopisu REPORT, mediálního partnera PIM.



Sledujte proto bedlivě naše stránky, protože již za několik hodin zveřejníme skladby všech přihlášených kapel. Letos je jich více než 30 (!) a nechybí vskutku zajímavá jména…



Následně spustíme mailové hlasování, jehož podrobná pravidla najdete hned pod soutěžními skladbami. Vítěz soutěže bude znám již 19. dubna, takže je nejvyšší čas zalarmovat všechny známé, kamarády, kolegy, rodiče, prarodiče a věrné fanoušky a nažhavit sluchátka i maily.



Více informací o Marathon Music Festivalu najdete ZDE, informace z loňského lítého boje o hvězdu Marathon Music Festivalu jsou k nakliknutí TADY. Podrobný line-up účinkujících i výsledky hlasovací soutěže přinese květnový REPORT 5/06.

Takže...



Ke startu připravit…

Za několik málo hodin začínáme.

Stay tuned!!!

www.PIM.cz

zavřít