VOSTROV SE LOUČÍ SE ZIMOU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V neděli 30.4. se v areálu Vostrov u Mnichova Hradiště uskuteční akce s výmluvným názvem ČÁRY ANEB VÍTÁNÍ JARA. Vysotupí Roe-Deer, Pankix a Clou. Bar bude v provozu od 13 hodin! Máme veškeré info, včetně přesných souřadnic. Nepropásnout!

VOSTROV SE LOUČÍ SE ZIMOU VOSTROV SE LOUČÍ SE ZIMOU

Vítání jara, Vostrov, neděle 30.4.

CLOU

Pop-punková pražská kapela, dvojnásobní držitelé hudebních cen ANDĚL 2005 a bodovatelé z Žebříku 2005. Směsice energické, emocionální a melodické muziky s výrazným punk-rockovým a post-hardcoreovým vlivem a klasickými popovými elementy. V říjnu 2002 vyšel třískladbový CD singl "First". Debutové album "Postcards" vyšlo na Sony BMG v roce 2005.

www.clouclub.cz




































PANKIX

Odvaha k vlastním skladatelským vstupům na úkor zavedených schémat, jistota v pestré instrumentaci, vycizelovaný studiový zvuk. Pankix hrají temně romantický rock, v němž má dominantní úlohu silný dívčí vokál, a přitom nejde o žádný tuctový doom či podbízivý populár. Trojpísňové CD s prozaickým názvem Promo 2005 potvrzuje správnost na předchozích počinech nastoupené cesty směrem k bezkompromisní osobitosti.

www.pankix.cz

























ROE-DEER

Melodická pop-rocková kytarovka z Prahy, energie tryskající ze všech členů kapely, pronikavá kytara, výrazné a přesvědčivé bicí, specifický dobře zapamatovatelný vokál.

www.roe-deer.cz




































A CO JE VOSTROV?

Vostrov Open Air Club je opravdu ostrovem, jelikož se nalézá na území ohraničeném na jedné straně starým mlýnským ramenem řeky Jizery a na straně druhé náhonem vedoucím k malé vodní elektrárně. Leží v obci Hněvousice u Mnichova Hradiště, osmitisícového města v okrese Mladá Boleslav.

Je to místo pro trávení volného času v přírodě na čerstvém vzduchu, v provozu je denně od pátku 28.4. do neděle 17.9. (v případě přijatelného počasí). V horkých jarních a letních dnech existuje v areálu možnost koupání, a to v jedné z nejčistších řek v České republice. Molo pro vstup do vody je umístěno v prostoru, kde mají své koncertní zázemí vystupující kapely. Proto je koupání omezeno pro akce mimo hlavní koncertní program (není ovšem nic jednoduššího jít se vykoupat na 100 metrů vzdálený jez). Co se týče sportovního vyžití (opět mimo hlavní program), k dispozici jsou pinčes, badminton, fotbálek (s míčem i stolní), talíře, petanque, jednokolo, nohejbal, trampolína...



























Pro představu polohy, Mnichovo Hradiště je vzdáleno 60 km od Prahy, 35 km od Liberce.
Pro milovníky hromadné dopravy je k dispozici kompletní jízdní řád ZDE
A pro majitele GPS nabízíme i souřadnice:
WGS-84: 50° 32‘ 12‘‘
N 14° 57‘ 50‘‘
E 230 m n.m.

Více info na www.Vostrov.cz.


zavřít