Sinéad O'Connor do Prahy nepřijede, zrušila celé turné

Vydáno 26.04.2012 | autor: redakce

Slibovaný koncert Sinéad O'Connor se bohužel neuskuteční, zpěvačka zrušila celé turné. Potvrdila to agentura Live Nation, která její pražský koncert pořádala.

Sinéad O'Connor do Prahy nepřijede, zrušila celé turné Sinéad O'Connor do Prahy nepřijede, zrušila celé turné


Sinead_O_Connor_001Čtvrtý koncert irské zpěvačky, která se proslavila především hitem Nothing Compares 2 U, se k lítosti jejích českých fanoušků neuskuteční. Show měla proběhnout 20. června, Connor ale zrušila celé evropské turné.

Důvodem jsou zdravotní problémy. Zpěvačka trpí maniodepresí a údajně letos prodělala velké zhroucení. Velmi vážný zdravotní stav potvrdila Connor i na svých oficiálních stránkách.

Zakoupené vstupenky je možné vrátit od pondělí 30. dubna v místech jejich zakoupení.

V únoru tohoto roku Sinéad O'Connor vydala nové, v pořadí deváté, album s názvem How About I Be Me (And You Be You)?. Album produkoval její dlouhodobý spolupracovník John Reynolds a přináší deset písní, ve kterých se odráží časy minulé a blízké, plus její tradiční témata jako láska, zklamání, vykoupení se z hříchů, ale i vztek na současnost z její vlastní perspektivy. Všechny skladby jsou postaveny na syrovém a vášnivém hlasu Sinéad.

 

Na svém kontě má Sinéad spolupráci s umělci tak různorodými jako Peter Gabriel, Massive Attack, Asian Dub Foundation nebo The Chieftains.

zdroj: TZ, map

Kopie (2) - Sinead_small

 

zavřít