BLACK EYED PEAS V BRATISLAVĚ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Dejištěm jediného koncertu BLACK EYED PEAS ve střední Evropě na nadcházejícím turné bude areál bratislavské Incheby. Nechte se pořadateli pozvat 5. června do slovenské metropole.

BLACK EYED PEAS V BRATISLAVĚ BLACK EYED PEAS V BRATISLAVĚ

BLACK EYED PEAS

5. júna v Bratislave zažijeme megašou celosvetovo najúspešnejšej funky hip-hopovej skupiny Black Eyed Peas. Multiplatinová kapela ovenčená mnohými Grammy vystúpi exkluzívne v rámci strednej Európy len v Bratislave! Slovenskí fanúšikovia majú jedinečnú a neopakovateľnú možnosť zhliadnuť ako prví v rámci ich európskeho turné megakoncert Black Eyed Peas, ktorí v súčasnosti patria k absolútnej svetovej hudobnej špičke.

BEP získali Grammy Awards 2005 a 2006, tri Grammy Awards UK, päť ocenení Grammy Awards v Kanade a zvíťazili v niekoľkých kategóriách MTV European Music Award 2003. Hey Mama, Shut Up, Let´s get it started, Where is the love? či najnovší singel Pump It – to všetko sú veľké hity Black Eyed Peas, ktoré sa rozozvučia v úplne novom bratislavskom „amfiteátri“ - Incheba Open Air.




Podobný priestor na koncerty v Bratislave „pod holým nebom“ chýbal a svojou účelnosťou bude spĺňať všetky moderné predpoklady na veľké open air akcie. Nový „amfiteáter“ je ľahko dostupný mnohými vchodmi z Viedenskej cesty s dobrým parkovaním. Poloha amfiteátra a umiestnenie pódia poskytne nádherný výhľad na scénu v pozadí s Bratislavským hradom, večernou scenériou historického centra mesta a mosta SNP. V kombinácii s najväčšími hitmi Black Eyed Peas bude koncert najväčším a najemotívnejším hudobným zážitkom pre každého návštevníka. Black Eyed Peas sa predvedú na obrovskom britskom pódiu dlhom 33 metrov s celkovou veľkosťou 530 m2. Kapacita Incheba Open Air je oveľa väčšia ako kapacita Expo Arény (haly C), zodpovedajúcej veľkosti a očakávanej návštevnosti akcie.

Music Academy minulý rok organizovala koncerty Natashi Bedigfield, Natalie Imbruglie a The Fugees. Nezastupiteľné miesto v našom hudobnom projekte má menšia scéna – Babylon Club, do ktorého prinášame nekomerčných umelcov, ktorí sú však príťažlivejší a uznávanejší pre hudobných „fajnšmekrov“ (napr. Bill Clinton, Mike Stern, Richard Bona atď). The Fugees, ktorej hviezdne pôsobenie v hitparádach je zhruba deväť rokov dozadu, totálne zaplnila Expo Arénu. Pri porovnaní s aktuálnou pozíciou Black Eyed Peas v Európe, aj z hľadiska predaja a úspechu skladieb v hitparádach, sľubuje 5. jún ešte väčší záujem a je zárukou beznádejne vypredaného koncertu.
zavřít