KVĚTEN - MĚSÍC PEARL JAM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Recenze na osmou řadovku jsou příznivé, koncerty mají obrovský ohlas, v Reportu 6/06 o nich najdete velký článek... Jak jinak zakončit měsíc ve znamení Pearl Jam než speciální soutěží O PĚT KUSŮ ALBA "PEARL JAM"! Stačí málo...

KVĚTEN - MĚSÍC PEARL JAM KVĚTEN - MĚSÍC PEARL JAM

„Abychom tu dnes mohli být, stačilo nám být v kapele nějakých šestnáct let, zasvětit život hudbě, vydat pár desek a posledních několik měsíců hodně cvičit. Nevím, co jste museli udělat vy, ale je mi jasný, že pravděpodobně to bylo o mnoho těžší.“

Takto přivítal zpěvák Eddie Vedder několik set šťastlivců, kteří měli tu čest sledovat Pearl Jam při jejich nedávném minivystoupení, bezprostředně po natáčení slavné show Davida Lettermana. Pearl Jam si svých fanoušků váží a jak mohou, dávají jim to patřičně najevo. Oplátkou jim je vřelé přijetí na všech zastávkách turné, které právě probíhá ve Spojených státech a začátkem srpna se přesune do Evropy.



























Zmíněný "lettermanovský" koncert můžete v celé jeho kráse a délce najít ZDE. Pearl Jam během osmipísňového setu s obrovskou chutí prezentují jak novinky z eponymního alba (World Wide Suicide, Severed Hand, Gone,...), tak skvosty z bohaté historie (Present Tense, Do The Evolution nebo výborně vygradované Porch).

A budete-li mít pocit, že před a po Marker In The Sand fanoušci nesouhlasně bučí, nenechte se mýlit. To jen vítají stálého hosta kapely, klávesáka Booma Gaspara, přátelským „Boooooooooooooom“ (tuto iformaci si pamatujte a po večerech se svými známými pilně trénujte, budete to 22.9. v Sazka Areně potřebovat!).



































Další ilustrací aktuální formy kapely je pohled přímo do "tvůrčí kuchyně", tedy do Studia X v Seattlu, který nabízí v rámci série AOL Sessions TENTO ODKAZ. Kromě nových skladeb zde najdete i rozhovory s jednotlivými členy a zajímavý článek o vzniku celé "sesion".

Dobrým studijním materiálem jsou i stránky labelu J Records nebo stále aktualizované informace na domovském webu www.pearljam.com.



































A až to všechno zhlédnete, pročtete a prozkoumáte, určitě se vraťte, protože ve spolupráci s vydavatelstvím SONY BMG jsme pro vás připravili soutěž o 5 kusů alba Pearl Jam. Stačí pouze odpovědět na následující pětici otázek:

1./ Jak se jmenuje současný bubeník Pearl Jam a ve které slavné skupině působil dříve?

2./ Kolik samostatných koncertů již PJ odehráli v Praze?

A) Dva
B) Tři
C) Čtyři

3./ Jakou skladbou uzavírají od roku 2000 PJ drtivou většinu svých koncertů ?

A) Release
B) Yellow Ledbetter
C) Whale Song

4./ Ovocem na obalu letošního alba Pearl Jam je

A) Mango
B) Papája
C) Avokádo

5./ Jeden ze zakládajících členů PJ, Stone Gossard, hraje na

A) Ukulele
B) Kytaru
C) Theremin.

Šestá otázka je nesoutěžní, nepovinná, bonusová a ryze anketní:

V jakém rytmu se odehrává skladba Parachutes z nového alba? (např. 7/8; 3/4; kombinace tří různých rytmů..) Zkuste to spočítat! 

























Na vaše maily se těšíme do 14.6. 2006, uzávěrka soutěže proběhne přesně ve 14 hodin a 6 minut. Své odpovědi (ve tvaru: 1 novák, metallica, 2a, 3c, 4e, 5f) zasílejte na adresu marketing@ireport.cz. Do předmětu uveďte "Pearl Jam - soutěž" (bez uvozovek, samozřejmě). Nezapomeňte připojit vaše jméno, adresu, plus telefonický kontakt. Výherci budou obratem telefonicky informováni. Pro úspěšné řešitele bonusové otázky je připravena speciální reportí odměna.

Hodně štěstí a Keep On Rockin' In The Free World!!



































www.pearljam.com

zavřít