ROCKOVÁ DVANÁCTKA V POLOVINĚ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

"Rocková 12" zlínského AZ rádia je interaktivní soutěží pro kapely, které už nebaví jenom čekat na úspěch. Na druhý koncert dosavadních vítězů poslali posluchači rádia skupiny Black Rose (Prostějov), Helpness (z Píště u Opavy) a Imortela (Otrokovice).

ROCKOVÁ DVANÁCTKA V POLOVINĚ ROCKOVÁ DVANÁCTKA V POLOVINĚ

V horkém sobotním večeru 24.6. v klubu masters Of Rock Cafe ve Zlíně nakonec příchozí nejvíce rozproudila Imortela, takže v boji o postup na festival Masters Of Rock 2007 doplnila vítěze prvního trojkoncertu, tedy partu, která si říká Free Fall (Uherské Hradiště).

"Rocková 12" je jednak dobrým nápadem, jak rozhýbat českou hudební scénu a dát šanci talentům a zároveň se jedná o důstojný způsob oslavy 12. narozenin zlínského AZ Rádia.

Jednou týdně, vždy v neděli v 18 hodin se ve vysílání AZ rádia utkávají 3 kapely, které nabídnou posluchačům 3 ze svých skladeb. O jejich dalším osudu pak rozhodují samotní posluchači formou SMS po dobu jednoho týdne. Jednotlivá postupová kola mají délku 4 týdnů a vyhrávají ty skupiny, které během "svého" týdne nasbírají nejvíce hlasů.



























O první odměnu se stará samotné rádio tím, že do rotace zařadí 1 song od "výherce měsíce". Ten pak rotuje ve vysílání po celý následující měsíc. Z takto odehraných songů vzejde koncem roku originální CD kompilace. Další odměnou pro vítězné skupiny jsou koncerty vítězů v klubu Masters Of Rock Cafe ve Zlíně a jak dokazuje Imortela (foto), kapela, která publikum přesvědčí, že to naživo umí řádně rozbalit, získá právo zahrát si na megafestivalu Masters Of Rock!

Další trojkoncert je naplánován na 23.9. 2006.

Více o soutěži najdete na stránkách www.azradio.cz.

zavřít