PUNKFEST: PRVNÍ PRÁZDNINOVÉ POGO

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V pravé poledne byl v klubu MODRÁ VOPICE ve Vysočanech odstartován 5. ročník Punkfestu. Představí se více než 20 kapel v čele s Šanov I, SPS, VT Marvin nebo Pilsner Oiquell, přijedou i zástupci německé a švýcarské scény. A nouze nebude ani o různá punková přeqapení.

PUNKFEST: PRVNÍ PRÁZDNINOVÉ POGO PUNKFEST: PRVNÍ PRÁZDNINOVÉ POGO

Akce se koná za každého počasí. Na festivalu můžete očekávat velké množství kapel, nabídku streetového zboží, zinů, triček a CD i MC nosičů. Venkovní scéna pro cca 1000 lidí je už delší dobu vyhlášena mezi všemi fanoušky punku, hardcore, extrémního metalu a dalšími odnožemi především tvrdé muziky. V prostoru stylově ležícím v sousedství sběrny šrotu se nachází venkovní i vnitřní pódium, grill, pivní výčepy, 2 bary a to vše velmi podprůměrných cenových relacích. Jsou zde i dvě nej v rámci celé Prahy: Živé hraní venku až do půlnoci a v případě špatného počasí okamžitá možnost sledování produkce z interiérových prostor klubu.
























Vedle současné česko – slovenské špičky, tedy Šanov I, Totální Nasazení, SPS, Čertůf Punk (poprvé s novým vokalistou!), Volant, VT Marvin, Strom (ex Davová Psychóza [SR]), Houba, Soukromey Pozemek, Gauneři, Lucky 4 (psychobilly projekt K. Bouši – ex Novodur, Telex) nebo Pilsner Oiquell, vystoupí i zahraniční hosté Schwimmbad (švýcarská skupina z německého kantonu, hrající melodický punkrock) a Bumper (Oi-punk z Německa).

Festival zahájí zástupci nastupující generace: MHD, Kohout plaší smrt, Piknik, Konec Konců a In Public Ill. Na živé hraní navážou popůlnoční punkové DJ systémy. Osobitým slovem vás programem provede známý poeta popleta Radek Hásek.

Modrou Vopici najdete na Spojovací ulici 12, Praha 9 – Vysočany
START: 12:00 hod, KONEC: dokud budou lidi (konec živého hraní 24:00 hod)
Parkoviště: Palmovka + Harfa (před klubem parkovat nelze)
Spojení: metro Palmovka, pak bus č. 109 (zastávka „Spojovací“) nebo metro Vysočanská, pak bus č. 136 a 177 (zastávka „K Žižkovu“).

Punk's not dead, the school year's dead!

www.modravopice.com





zavřít