FOTKY Z OLMECA REPORT TOUR PŘIBÝVAJÍ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Letošní OLMECA & REPORT FESTIVAL TOUR jsme završili hudebně-nápojovým maratonem na Sázavafestu, kde naši DJs drželi tancechtivé návštěvníky v pohotovosti až do sedmi hodin ráno! Dokumentace z Olmeca & Report stanu stále přibývá.

FOTKY Z OLMECA REPORT TOUR PŘIBÝVAJÍ FOTKY Z OLMECA REPORT TOUR PŘIBÝVAJÍ

Letošní REPORT OLMECA FESTIVAL TOUR obsáhla tři význačné destinace: stan plný dobré tequily a temperamentní hudby nechyběl na Colours of Ostrava, na Benátské noci a na Sázavafestu. Kromě fotoreportů z jednotlivých akcí, které jste mohli průběžně najít v rubrice News, jsme připravili i speciální sekci, kde shromažďujeme souhrnný dokumentační materiál ze všech tří akcí.





















Sekci FOTKY Z FESTIVALŮ najdete na homepage iReportu vlevo, stačí kliknout na logo OLMECA REPORT FESTIVAL TOUR, případně následujte TENTO ODKAZ. Fotografie našich spolupracovníků přibývají každým dnem, takže zůstaňte ve střehu!





















Pokochejte se atmosférou ve stanu, zavzpomínejte na umění úderné DJské trojky Maceo, Mucho a Mikulash, a možná na fotkách najdete i sebe. Tequila tekla proudem, hvězdy se chodily podepisovat a klobouk dolů patří i statečným soutěžícím, kteří v bitvách o mp3 přehrávač Emgeton předháněli sami sebe v počtu shromážděných žetonů (pro ty, kdo chyběli a už teď si to vyčítají - za každý Olmeca koktejl barmani vydávali jeden soutěžní žeton, v průběhu každého dne se hrálo o různé ceny od Olmecy i Reportu, a majitel největšího počtu žetonů vždy o půlnoci získal za svůj "výkon" mp3 přehrávač EMGETON).





















Jedním z vrcholů programu OLMECA REPORT stanu byly autogramiády vystupujících umělců. Letos se do našeho stanu vrátili Tata Bojs, Chinaski Lenka Dusilová nebo Wohnout, premiérově jsme však přivítali např. Support Lesbiens, Plexis, Horkýže slíže, Anna K. nebo BSP. Nechyběla videoprojekce, music shop, prezentace starších Reportů a aktuálního čísla a vyplatilo se zůstat i kvůli umění zkušených barmanů. Více o produktu, ze kterého pánové bez přestávky čarovali lákavé koktejly, se dozvíte přímo na webu tequily Olmeca.





















Díky patří i fotografům, kteří sekci FOTKY Z FESTIVALŮ průběžně zásobují: Ester Starmanové, Petru Tibitanzlovi a Radku Chlubnovi. Více se o našem letním putování dozvíte v Reportu 9/06, kam připravujeme obsáhlou festivalovou rekapitulaci a související "Olmeca Report Fotoreport".
































www.Olmeca.cz



zavřít