MUMIE SOUTĚŽIVÁ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Už jen několik dní zbývá do zahájení festivalu Colours of Music – Střekovská mumie 2006. V pátek se v Ústí nad Labem můžete těšit na klubové produkce a na open air stage na Vraku, v sobotu se program přesune na gotický hrad Střekov. Hrajeme o 2x 2 volňásky!

MUMIE SOUTĚŽIVÁ MUMIE SOUTĚŽIVÁ

Střekovská mumie: Three Sides to every story

SIDE 1: MUMIE AKTUÁLNÍ

V programu festivalu aktuálně dochází k lehkým, kosmetickým změnám. V pátek 1.9. se v klubu Pomeranč místo avizovaného DJ Trávy, který je stále hospitalizován (a kterému tímto přejeme brzké uzdravení), představí britský DJ KEL QUADRANT. V sobotu doplní trio chiloutových DJs na nejvyšší hradní terase (nazvané LaNegra ChillOut) vídeňský DJ a producent s britskými kořeny ADAM BROWN. Pojďme si tedy oba pány lépe představit:

DJ KEL QUADRANT (UK)
Angličan, který se usadil v Praze, skvělý DJ a zakladatel legendárního anglického Quandrant sound systému. Procestoval téměř celý svět, ale stále se drží ve vodách tanečního undergroundu a představuje taneční muziku, se kterou se jen tak nepotkáte. Ve svých setech se drží hlavně stylů jako deephouse či breakbeat.

ALAN BROWN (UK)
Na podzim roku 2001 se přestěhoval z Londýna do Vídně, což zapůsobilo téměř stejně jako kdyby ústředí CNN přesídlilo z Atlanty v USA do Lichtenštejnského knížectví. Vídeň se tak stala jedním z uzlových bodů pro DJs, producenty, promotéry, vydavatelství a hudebníky spojené se současnou elektronickou hudbou. Díky podobnému smýšlení nehrají velké vzdálenosti mezi lidmi z této sféry podstatnou roli, scéna je propojena, lidé se vzájemně znají a Alan je zná všechny. Jestliže ve studiu někde v lesích kolem finských Helsinek vytváří skupina talentovaných hudebníků a DJ producentů skvostné melodie, můžete si být jisti, že se Alan již s nimi setkal. Nečekejte od něho ale žádné vystoupení bez zápalu ve stylu "je skvělé hrát tady v tom skvělém městě.. a kde že to dneska hraju?" Rodilý Londýňan se skotskými kořeny je spíše inteligentním pozorovatelem a zároveň pozorným posluchačem. Máte se nač těšit.











SIDE 2: MUMIE PESTRÁ
 

Páteční program je rozdělen do 4 částí v centru Ústí: v baru Pomeranč čeká návštěvníky noc plná tanečních rytmů, v klubu Circus je program orientován na žánry ska a punk, v Činoherním studiu dostane prostor alternativa a experiment a na open air scéně na Vraku vyroste prostor pro vyznavače adrenalinových sportů, nadupaného rocku i hiphopu.

V sobotu se reinkarnace Mumie přesune do prostor hradu Střekova, kde je na třech scénách připravena široká nabídka žánrů i vystupujících. Kompletní a přehledné info najdete na webu Střekovské Mumie, z atraktivního line-upu jmenujme např. Sunshine (pozor, první vystoupení v Ustí!), J.A.R., Skyline, United Flavour, Houpací koně, kNot Photogenic, Prago Union, Bratry Orffy, Quite Quiet, Xaviera Baumaxu, Gipsy.cz nebo rozjetou partu Balkan Beats DJs (nutno vidět a slyšet!).
























Chybět samozřejmě nebude ani tradiční půlnoční ohňostroj a v plném proudu jsou i přípravy sobotního překvapení, ze kterého nesmíme ani jako mediální partneři festivalu vyzradit ani písmenko. Jen naznačíme, že ti, kteří si užili některé z předchozích předpůlnočních spektáklů (např. koncert Kraftwerk Simulation či infarktové finále multimediálního klání fotbalových mučedníků) si opět přijdou na své. A zase bude rok o čem vyprávět. Takže neváhejte a v pátek a v sobotu vzhůru na Sever!































SIDE 3: MUMIE ŠTĚDRÁ


A protože Mumie je v zásadě přívětivá a na své další zmrtvýchvstání se velmi těší, nabízí vám nyní dva páry volných vstupů na oba festivalové dny. Stačí bleskově odpovědět na následující otázku:

Střekovská Mumie slaví letos kulatiny. Už je jí krásných
A) 5
B) 15
C) 25.

Odpovědi zasílejte na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Mumie - soutěž" (bez uvozovek, prosím). Nezapomeňte uvést Vaše jméno a telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 31. 8. 2006 v 10:15 hod. Výherci budou obratem kontaktováni.

Hodně štěstí a na viděnou v Ústí.
A nezapomeňte: Střekovskou Mumii doporučuje šest z pěti Reportérů!

www.strekovskamumie.cz



zavřít