Tichá dohoda vyráží na Warm Up Tour

Vydáno 08.10.2012 | autor: redakce

Pražská kytarovka Tichá dohoda, natočila nový klip Come 2gether a už 10. září vyráží na podzimní část turné, které nazvala Warm Up Tour.

Tichá dohoda vyráží na Warm Up Tour Tichá dohoda vyráží na Warm Up Tour


dohoda"Je to takové rozehřívací kolo jak pro kapelu, tak pro fanoušky a posluchače," vysvětluje kapelník a manažer v jedné osobě Dan Šustr. "Po festivalové sezóně jsme pro začátek vybrali dva kluby a dva větší sály, kam se vydáváme na průzkum."

Turné začíná 10. října přímým přenosem v Olomouckém ČRo v pořadu Ro©kle a pokračuje plnohodnotnými samostatnými koncerty v ostravském Barráku, opavském Klubu Art a KD Šeříkovka v Plzni. Letošní část turné ukončí sestava speciálním koncertem Come 2gether 7. prosince v pražské Akropoli, kde se na pódiu setká většina členů, kteří Tichou dohodou za dobu její existence prošli. Hostem pražského koncertu bude zpěvák Michal Hrůza. Turné pak na jaře naváže další sérií koncertů ve velkých městech celé republiky.

Tichá dohoda slibuje poctivou dvouhodinovou show s průřezem písní ze všech alb, včetně největších hitů (Cizí pohled, Má duše se vznáší, Kotva a Kříž, Marioneta, Tulák po hvězdách, Kde spí andělé, Večírek osamělých srdcí).

Nový videoklip ke skladbě Come 2gether (podívejte se na fotografie z natáčení) bude mít premiéru počátkem listopadu.

TZ, ape

zavřít