PODZIMNÍ SÁZAVAFEST V ABATONU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Na letní Sázavafest naváže druhý ročník Sázavafestu podzimního alias KLUBOBRANÍ 2006. Festival proběhne 11. listopadu v pražském Abatonu.

PODZIMNÍ SÁZAVAFEST V ABATONU PODZIMNÍ SÁZAVAFEST V ABATONU

Sázavavafest podzimní alias Klubobraní 2006
11.11. v Abatonu, Praha 8, Na Košince 8
od 15.00 do 05.00 hod

Letos bude hlavní hvězdou akce německá skupina PSYCHONOISE, což už je šestým rokem punkrock s emo a hardcore vlivy. V podobných vodách brouzdají další účastníci Klubobraní RYBIČKY 48, TOTÁLNÍ NASAZENÍ a NO SIDE. Oslovením „klasická kytarovka“ snad neopovrhne objev letošní sezóny THE PROSTITUTES ani legenda porevoluční scény PRIESSNITZ nebo LETY MIMO. Doplní je nový objev PANAMA.




Dalším nosným prvkem značky s názvem Sázavafest je určitě ska, což svými saxofony podepíší skupiny FAST FOOD ORCHESTRA, TLESKAČ nebo SKA PRA ŠUPINA ze Slovenska, kde vládne dechy subtilní Gábika, která dříve dýchala ve skupině Polemic.

Českou špičku se podařilo zajistit z oblastí electro či dance, posuďte sami: OHM SQUARE, SKYLINE, MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS a slovenský bombónek NOISE CUT. Doplní je projekt členů Švihadla, DUB–O–NET (barvy Švihadla hájí jak rytmika – basa Jirka Charypar, i frontman Vincent Richards). Ten bude mít tento večer ještě další úkol jako DJ Swamp Safari Sound System spolu s DJ Kayou, Hroutilem a dalšími.

Využijte zvýhodněné ceny u všech dobrých předprodejců (www.ticketpro.cz , www.ticketstream.cz  a www.ticketportal.cz) kde je cena 200,- + poplatky na místě pak 280,- Kč.

www.sazavafest.cz
zavřít