MISS JUNIOR: TŘETÍ ÚTOK

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

O titul Miss Junior ČR 2006 se příští týden utká 12 finalistek z celé republiky. Dnes vám představujeme reprezentantky Děčína, Chomutova, Chebu, Teplic a Plzně. A kterou z nich tipujete jako budoucí vítězku vy?

MISS JUNIOR: TŘETÍ ÚTOK MISS JUNIOR: TŘETÍ ÚTOK

Michaela Frűhaufová, Děčín (č. 581)

O sobě říká: "Jsem veselá, společenská, ukecaná, někdy i trochu nepořádná. Mám slabost pro slunečnice, cukrovou vatu, melounovou zmrzlinu a růžovou barvu :o). Ráda čtu, poslouchám hudbu, ale nejraději tancuji! 
Byví ji studium na hotelové škole a největším snem je "dostudovat, vytvořit si okolo sebe příjemný okruh lidí a co nejvíce cestovat."
Od soutěže Miss Junior očekává "nové lidi, prostředí a hlavně nové zkušenosti."




































Kateřina Puschnerová, Chomutov (č. 725)

Sama na sebe prozrazuje: "Jsem milá, přátelská a vždy ráda pomohu ostatním. Hodně lidem věřím, což se mi většinou nevyplatí. Pomáhám řešit problémy svým přátelům, tančím, sportuji a relaxuji.
Mezi koníčky řadí motorky, fotomodeling, vášeň pro sýry, své přátelé a zábavu všeho druhu.
Nejvíce si v životě váží toho, že zůstala svá a že ji přátelé berou takovou, jaká je a vždy ji podpoří.
Díky Miss Junior by ráda zkusila prorazit jako modelka a "posunout se ke splnění mých tajných přání".




































Eva Kukrálová, Cheb (č. 827)

Přátelská, komunikativní, ráda se seznamuje s novými lidmi a ráda získává nové zkušenosti. Charakterizuje se jako "cílevědomá, i když přátelé tvrdí, že jsem někdy tvrdohlavá a hádavá."
Ráda hraje na klavír a zpívá, hraje tenis a kromě různých sportů ji baví móda, jazyky, hudba a divadlo (úspěchy slavila např. v roli Mícaely v upravené verzi opery Carmen od Prospera Merimeého v Západočeském divadle v Chebu!).
Plánuje vystudovat práva a od Miss Junior si slibuje "nové zkušenosti a zážitky, plus nové přátele".




































Gabriela Kmečová, Teplice (č. 828)
 

Semifinalistka Miss Junior Europe se představuje takto: "Vždy si stojím za svým názorem, ráda pomáhám druhým, jsem cílevědomá, spolehlivá a občas také tvrdohlavá. Ráda jezdím na koni, cestuji a pobývám se svými přáteli a rodinou. A největší sen? "Stát se fyzioterapeutkou a věnovat se hipoterapii." 
Do Miss Junior ČR se přihlásila, protože soutěž považuje za dobrou cestu do světa modelingu.




































Vanda Soukeníková, Plzeň (č. 853)


Osmnáctiletá fanynka sportovního životního stylu je dle svých slov "aktivní, ctižádostivá, veselá." Nemá ráda lži a neupřímnost. Jezdí na snowboardu, raftuje, fotí, ráda chodí do přírody a "na kafíčko s přáteli." Jejím velký přáním je "odjet do zahraničí přes léto a najít si tam nějakou práci."
Miss Junior pro ni znamená "lepší šanci prosadit se v modelingu, nabrat nové zkušenosti a poznat nové přátele.".





































Finálový večer proběhne v úterý 17.10. od 20:00 v Národním domě v Praze na Vinohradech.
Bližší info o programu i o celé soutěži, která je "víc než jen soutěží krásy", najdete na www.missjunior.cz. Všem dvanácti uchazečkám o titul samozřejmě držíme palce!






 
zavřít