Blood Red Shoes vezou do Prahy novou desku

Vydáno 20.11.2012 | autor: redakce

Už v sobotu 24. 11. se do Prahy vrátí britské indie-rockové duo Blood Red Shoes. Dva roky po jejich úspěšném koncertu v Lucerna Music Baru je tentokrát přivítá Roxy.

Blood Red Shoes vezou do Prahy novou desku Blood Red Shoes vezou do Prahy novou desku


bloodredshoesBlood Red Shoes letos na jaře vydali třetí, v pořadí třetí nahrávku In Time To Voices. Tu opět produkoval Mike Crossey, jenž s kapelou spolupracoval i na obou předchozích albech. Deska, v níž jsou stále čitelné punkové kořeny brightonské dvojice, ale z jejího soundu je jasně patrný i muzikantský růst obou hudebníků, opět sklízí pochvalné kritiky nejen v zahraničních recenzích.

"S tímhle albem jsme totálně přepsali příručku, podle které jsme psali a nahrávali. Rozhodli jsme se, že chceme udělat opravdu ambiciózní desku, ne jen něco, co by mělo navazovat na naše koncerty, ale něco, co omezuje pouze naše představivost a ne počet nástrojů na pódiu. Cítíme se teď jako úplně jiná kapela - jako bychom sahali až ke hvězdám,"
řekla k novince Laura-Mary Carter.

Na evropskou část tour si Blood Red Shoes pozvali podobně divokou dvojku z Austrálie DZ Deathrays. Večírek startuje v sobotu 24. listopadu od sedmi hodin v Roxy.



TZ, ape

zavřít