JULIETTE AND THE LICKS NEPŘIJEDOU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Kapela Juliette and the Licks se zpěvačkou Juliette Lewis zrušila koncert v pražské Roxy. Důvodem jsou problémy s dopravou, které nastaly po čtvrtečním zrušení koncertu ve Varšavě. Pořadatelé se velmi omlouvají, zároveň se pokoušejí dohodnout náhradní termín.

JULIETTE AND THE LICKS NEPŘIJEDOU JULIETTE AND THE LICKS NEPŘIJEDOU

Čeští diváci mohou Juliette Lewis vidět jedině 2. listopadu, kdy bude průvodkyní živého webového přenosu ze zákulisí udílení cen MTV Europe Music Awards. Na adrese www.mtvema.com si fanoušci budou moci vybrat mezi paralelně probíhajícími přímými přenosy z hlavního večera uváděného Justinem Timberlakem, živého koncertu kapel Keane, The Killers či Outlandish na náměstí a zákulisní show moderované zpěvačkou a herečkou Juliette Lewis a její kapelou.
























Vystoupení v Roxy v neděli 5.11. mělo být součástí turné k nové desce „Four on the Floor“. Juliette Lewis je známá především filmovým fanouškům – hrála v řadě hollywoodských filmů, např. vedle Woodyho Harrelsona ve filmu Takoví normální zabijáci či Od soumraku do úsvitu, Mys hrůzy, Manželé a manželky ad. Kapelu zformovala v roce 2003, když filmovou kariéru opustila. Licks vystoupili poprvé v klubu Johnnyho Deppa „Viper Room“. Poté následovaly dva roky živého hraní po klubech v USA i Evropě. V roce 2004 Juliette Lewis zpívala na albu kapely Prodigy „Always Outnumbered, Never Outgunned“.

Kapela vydala EP „Like a Bolt of Lightning“ na značce Fiddler Records a v květnu 2005 debutové album „You´re Speaking My Language“. Ta se okamžitě stala nejstahovanější deskou na www.downloadpunk.com. Videoklip k titulní písni natočil režisér Alex Smith (Coldplay, The Darkness, Futureheads). V červnu 2006 předskakovali na londýnském koncertě Foo Fighters či Motörhead. Juliette si také zahrála ve videoklipu HIM Buried Alive By Love. Jejich muzika je přirovnávána k MC5, Iggymu Popovi či Van Halenovi.



































Vstupenky na zrušený nedělní koncert lze vrátit v síti Ticketpro v místě, kde byly zakoupeny.

www.julietteandthelicks.com



zavřít