BLESKOVÁ ABATONSKÁ DVOJSOUTĚŽ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Dva páry volných vstupů čekají na vítěze dvou soutěží, týkajících se nabitého víkendu v pražském Prostoru Abaton: v sobotu zde v rámci Noci s Andělem vystoupí Southpaw, Roe-Deer a Sunflower Caravan, v neděli klub rozburácí anoncovaní Nitzer Ebb. Buďte u toho!

BLESKOVÁ ABATONSKÁ DVOJSOUTĚŽ BLESKOVÁ ABATONSKÁ DVOJSOUTĚŽ

Hudební pořad České televize Noc s Andělem se bude po zářijové premiéře, která se nesla v hiphopovém duchu, 4.listopadu opět natáčet a živě vysílat z pražského Prostoru Abaton. Tentokrát se diváci a hlavně návštěvníci klubu mohou těšit na tři kytarové party a to Southpaw, Roe-Deer a Sunflower Caravan. Začátek koncertu ve 20:00.

Více na www.ceskatelevize.cz/noc
























V roce 2004 Mute Records ocenili dlouhodobý významný vliv Nitzer Ebb na elektronickou hudební svénu vydáním retrospektivního DVD a double CD "Body of Work" (2004). Zájem, které tato "bestofka" vzbudila, stejně jako četné prosby fanoušků o možnost opět si pořádně zapařit na jejich strhující hudbu vedla k rozhodnutí po letech opět skupinu oživit a uspořádat šňůru několika exkluzivních koncertů. Praha se může pyšnit, že zažije jeden z nich. Dle recenzí z tisku i na webu jsou Nitzer Ebb v plné síle a progresivní jako vždy. Not to be missed!

Více info na www.prostorabaton.cz














iREPORT.CZ UVÁDÍ: EBB S ANDĚLEM & NOC S NITZEREM

Soutěž 1)

Která z kapel, jenž vystoupí v sobotní Noci s Andělem v Abatonu, vydala letos 2CD s názvem Heartdisk?

A) Roe Deer
B) Southpaw
C) Sunflower Caravan.

Hrajeme o 2x dva volné vstupy na sobotu 4.11. 2006. Uzávěrka soutěže je v pátek 3.11. v 18:45.

Soutěž 2)

Nitzer Ebb už jednou v České republice vystupovali. Bylo to v klubu Belmodo v květnu roku

A) 1975
B) 1995
C) 2005.

Hrajeme o 2x dva volné vstupy na neděli 5.11. 2006. Uzávěrka soutěže je v sobotu 4.11. v 18:46. 

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Anděl - soutěž" nebo "Nitzer - soutěž" (podle toho, na kterou otázku odpovídáte). Je možno účastnit se i obou soutěží, ale není to podmínkou. Nezapomeňte připojit Vaše jméno a nejlépe i telefonický kontakt. Výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí!

zavřít