Slovenský Slávik zná nominace. Jsou plné mladých jmen

Vydáno 24.01.2013 | autor: redakce

Slovenská anketa Slávik, obdoba českého Slavíka, oznámila nominace za rok 2012. Vítězové pak budou známí 3. února, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení v bratislavské Inchebě.

Slovenský Slávik zná nominace. Jsou plné mladých jmen Slovenský Slávik zná nominace. Jsou plné mladých jmen


6Q5F9141-2Prvenství mězi zpěváky bude obhajovat Richard MüllerV kategorii zpěváků se o zlatou sošku budou ucházet Peter Cmorik, Marián Čekovský, Richard Müller, Majk Spirit a Miro Žbirka. V kategorii zpěvaček mají šanci na triumf Celeste Buckingham, Jana Kirschner, Katarína Knechtová, Zuzana Smatanová a Tina. Pětici nominovaných skupin tvoří Desmod, Elán, Horkýže Slíže, IMT Smile a Peter Bič Project. Pro některé může být překvapením, že se do užší nominace nedostaly stálice jako No Name nebo Dara Rolins.

Vedle třech nejvýznaměnších se budou vyhlašovat také další kategorie: Rádioslávik, tedy slovenský interpret, jehož písnička byla v roce 2012 nejhranější na Rádiu Expres, dále Objev roku, Skokan roku a Absolutní slávik.

 

Mezi interprety, kteří vystoupí během slavnostního večera, nechybí Celeste Buckingham, IMT Smile, Majk Spirit, Robert Burian, Peter Bič Project, Monkey Business nebo Billy Barman.

zdroj: forza.sk, ape


celestTOP

 

zavřít