Hosty březnového dílu Source of Noise budou Lus3 a We On The Moon

Vydáno 06.03.2013 | autor: redakce

Březnové pokračování rezidentní noci Source of Noise slibuje multižánrový zážitek. Holčičí duo QOTA DJanes si jako hosty přizvalo pop-rockové We On The Moon a elektro-popové LUS3. Akce se koná v sobotu 9. března v tradiční lokalitě pražského Chapeau Rouge.

Hosty březnového dílu Source of Noise budou Lus3 a We On The Moon Hosty březnového dílu Source of Noise budou Lus3 a We On The Moon


lus3promo2012






























We On The Moon fungují teprve od roku 2009. První EP Trick Or Treat vydali ve stylu "Do It Yourself" a v loňském roce zabodovali se singlem Paralyzed. Ten jim produkoval čerstvě oceněný vítěz hudebních cen Apollo, Boris Carloff. Pětice právě dokončuje debutovou desku, jejíž produkci měl na starosti taktéž Boris Carloff.

Jako další se představí pro pražské publikum již známá electro-popová parta LUS3, jež získala součansou podobu před čtyřmi roky příchodem zpěvačky Veroniky Kratochvílové. Sound kapely, která loni vydala své debutové album dot.coma, vytváří elektronické samply, ostré kytarové linky a výrazný vokál. LUS3 se po koncertě také poprvé ujmou role DJs.

Akce v Chapeau Rouge Underground startuje ve 21:00.



TZ, ape
zavřít