Paul Oakenfold si vybral doprovod

Vydáno 28.01.2007 | autor: redakce

Paula Oakenfolda doplní 13. dubna v T-Mobile Aréně na party Amazing City další star z Velké Británie - mistr DJ Judge Jules!

Paul Oakenfold si vybral doprovod Paul Oakenfold si vybral doprovod

Jak tohoto člena britské DJské aristokracie charakterizuje BBC Radio 1, kde každou sobotu večer uvádí populární pořad The Saturday Warm Up? „DJ, který za svoji kariéru získal tolik cen, že i americký olympijský tým se vedle něho musí stydět.“



Judge Jules
se narodil 26. října 1965 v Anglii. Jeho přezdívka údajně vznikla během studia práv, ačkoliv na soudce to Judge Jules nakonec nedotáhl. Svoji velmi úspěšnou kariéru zahájil v roce 1987, aby se v průběhu následujících let dostal až na vrchol – mezi nejžádanější a nejlépe placené DJs. Než se tak stalo, musel Jules najezdit tisíce mil po celém světe.



A jaké že ceny Judge Jules za svoji kariéru nasbíral? Jen stručně: nebylo mnoho roků, kdy by se v prestižním žebříčku časopisu DJ Mag top 100 světových DJs neumístil v první desítce. V roce 1999 získal ocenění „Best DJ“ na Muzik Awards a titul „Best DJ“ a „Best Radio DJ“ na Ministry Awards. V roce 2001 obhájil titul ze Smirnoff Dance Star Awards a BBM Awards a přidal i ocenění „Best Trance DJ“ na Ibiza Pascha Awards 2001. Asi není třeba vysvětlovat, že v podobném duchu pokračuje až do nynějška.
zavřít