Iron Maiden opět v Čechách!

Vydáno 05.02.2007 | autor: redakce

Po dvou letech se IRON MAIDEN vrací zpátky do Čech, aby zahráli přímo pod širým nebem! Stane se tomu tak 6. června v Ostravě na stadionu v Bazalech a...

Iron Maiden opět v Čechách! Iron Maiden opět v Čechách!

Rok 2006 byl pro Iron Maiden ve znamení velice úspěšného světového turné A MATTER OF LIFE AND DEATH, se kterým zavítali do vyprodaných hal a na festivaly po celé Evropě. V rámci tohoto turné bohužel nebylo možné v České republice vystoupit, přestože zde mají Iron Maiden početnou fanouškovskou základnu. Proto nyní Iron Maiden zařadili ostravský stadión Bazaly mezi termíny svých letošních letních zastávek.



Zpěvák Bruce Dickinson říká : „Jsme potěšeni, že se můžeme vrátit do České republiky. Poslední turné mělo fantastické ohlasy a všem nám bylo jasné, že se musíme vrátit na místa, kam jsme se nedostali. Na loňském turné jsme hráli pouze písničky z nového alba, ale nyní přidáme i klasické skladby, o kterých víme, že by je naši fanouškové rádi slyšeli v atmosféře koncertu pod širým nebem. Navíc jsme zrušili Eddieho dovolenou, takže tam bude spolu s námi po celé vystoupení. Bude to skvělá noc pro nás pro všechny“.



Iron Maiden natočili čtrnáct studiových alb, kterých se prodalo několik desítek milionů kopií. S programem plným vizuálních efektů vystupovali po celém světě. Dá se předpokládat, že show, se kterou dorazí na ostravský stadion Bazaly, bude jednou z největších, kterou u nás kdy kapela odehrála.

www.ironmaiden.com
zavřít