Sziget 2014: přijedou Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex i Tom Odell

Vydáno 11.02.2014 | autor: redakce

Tři týdny po ohlášení prvních interpretů letošního ročníku festivalu Sziget přidávají organzátoři další jména. Na Ostrov svobody v srdci Budapešti zamíří Skrillex, Macklemore & Ryan Lewis, Jake Bugg nebo London Grammar.

Sziget 2014: přijedou Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex i Tom Odell Sziget 2014: přijedou Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex i Tom Odell

skrillex-grammy 2013Skrillex si z loňského udílení cen Grammy odnesl tři sošky

Sziget, jenž je proslulý svým různorodým a barevným programem, již dříve oznámil některá jména line-upu pro letošní rok jako Queens of the Stone Age, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Imagine Dragons nebo Bastille.

Jedním z headlinerů budou Macklemore & Ryan Lewis, jedna z nejopěvovanějších a nejzářivějších hvězd hip-hopové scény ve Spojených státech. Na letošním Grammy Awards získali ocenění hned ve čtyřech kategoriích. O jednu sošku méně si v loňském roce odnesl další z ohlášených vystupujících, Skrillex.

Na festival dorazí také mladí britští muzikanti Jake Bugg a Tom Odell, kteří v loňském roce úspěšně vystoupili i v Česku. Zahrají také Die Fantastischen Vier, německá rapová a hip-hopová čtveřice nebo trip-hopové trio London Grammar. Chybět nebudou Darkside, The Big Pink nebo Borgore.

TZ, ape

 

zavřít