Brutal Assault zná kompletní program. Dorazí Slayer, Down i Children of Bodom

Vydáno 25.07.2014 | autor: redakce

Hudební festival Brutal Assault se blíží ke svému 19. ročníku. Stane se tak v termínu 6. - 9. srpna v tradiční lokalitě vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře. Během čtyřdenního maratónu se na třech pódiích představí na devadesát kapel z celého světa.

Brutal Assault zná kompletní program. Dorazí Slayer, Down i Children of Bodom Brutal Assault zná kompletní program. Dorazí Slayer, Down i Children of Bodom


Brutal Assault areal nightAreál v Jaroměři


Headlinerem letošního ročníku je americká thrashmetalová legenda Slayer, která se na festivalu Brutal Assault objeví vůbec poprvé v historii. Parta kolem Toma Arayi a Kerryho Kinga definuje od osmdesátých let podobu extrémního metalu a společně s Metallikou, Megadeth a Anthrax tvoří legendární thrashovou čtyřku označovanou jako Big 4.

Mezi další taháky budou patřit také švédští Vikingové Amon Amarth, teenagerovská deathcorová modla Bring Me The Horizon, dále Phil Anselmo a jeho Down, praotci blackmetalu Venom, kontroverzní Norové Satyricon nebo hardcore legenda Sick Of It All.


Areál v Jaroměři se letos dočká řady zlepšení, která mají za úkol zkvalitnit úroveň pobytu návštěvníků. Nejpatrnějšími změnami bude umístění třetí, "klubové" stage do velkého šapitó stanu, zvýšení kapacity přírodní tribuny naproti hlavním pódiím a vylepšené umístění "meet and greet pointu".

Festivalové brány se letos otevřou opět už ve středu 6. 8. v pravé poledne. Vstupenky jsou stále k dispozici od 1 750 Kč.

TZ, ape

zavřít