Svátek rapu: s DJ Wichem obsadí Lucernu Vladimir 518, Orion, Indy, La4 i Rytmus

Vydáno 28.08.2014 | autor: redakce

V polovině června vystoupil DJ Wich a Champion Sound s mnoha rappery na festivalu Votvírák, kde jejich show přihlíželo 15 tisíc lidí. Teď před nimi stojí další výzva: pražská Lucerna, kam rapová smečka dorazí 30. října.

Svátek rapu: s DJ Wichem obsadí Lucernu Vladimir 518, Orion, Indy, La4 i Rytmus Svátek rapu: s DJ Wichem obsadí Lucernu Vladimir 518, Orion, Indy, La4 i Rytmus


dj-wich-8DJ Wich


"Tisíce děkovných dopisů. Hromady rad a porad. Všichni to myslí dobře, ale opakovat sebe nebo nějaký tupý trend? Zaběhnout zpátky do stáda a udělat to jak cvičená vopice tak a tam, kde to dělají všichni? Ne. Díky, ne. Chtělo to něco novýho. Nový místo a novou výzvu. Žádný opakování na jistotu. Risk. Velkej. Největší. Má to být slavnost. Chtělo to něco posvátnýho. Chrám. Takže proto Velký Sál Lucerna," vysvětluje DJ Wich.


DJ Wiche a kapelu Champion Sound ve čtvrtek 30. října podpoří na majku smetánka českého a slovenského rapu: Rytmus, Majk Spirit, Vladimir 518, Orion, Indy, La4, Paulie Garand, Boy Wonder, Martin Svátek, PIO Squad, Vec, Zverina, Elpe, Supa, Delik, Rasco a Separ.

Vstupenky jsou k dispozici od 290 Kč v běžných předprodejních sítítch.

TZ, ape

zavřít