Akustický podzim v Jamm Clubu: Imodium, Niceland, Ille, the.switch i Kieslowski

Vydáno 09.09.2014 | autor: redakce

Pražský nekuřácký podnik Jamm Club spustí 11. září projekt, v jehož rámci zde v průběhu podzimu akusticky vystoupí přes padesát umělců a seskupení. Vedle známějších interpretů jako Imodium, Niceland, Republic Of Two a Ille nebo se zde zastaví i Lukáš Chromek, Michal Skořepa, Munroe nebo Holden Caulfield.

Akustický podzim v Jamm Clubu: Imodium, Niceland, Ille, the.switch i Kieslowski Akustický podzim v Jamm Clubu: Imodium, Niceland, Ille, the.switch i Kieslowski


jammclub n


"Jamm club nemá backstage, takže pokud nebudou muzikanti spěchat domů, musíte se s nimi bavit a pít po zbytek večera," dodává s úsměvem za Jamm Club Barbora Marešická. Kapacita na všechny akce je omezena na sto lidí.

Vstup na jednotlivá vystoupení je od 50 - 100 Kč. Rezervace lístků na celý tříměsíční multižánrový projekt je možný na stránkách klubu. Cena lístku je 1199 Kč. V ceně je volný vstup na všechny koncerty festivalu (s několika výjimkami), dále jedna polaroidová fotografie jako upomínka a půllitr či sklenička s vyrytým vlastním jménem či přezdívkou.


Ve čtvrtek 11. září proběhne v Jamm Clubu oficiální Opening suit party, na níž vystoupí Francouz Gcello a mexický JV Ishoran. O after party se postarají DJs Jarda Konáš a Luciáš F. Svoboda v podobě Silent Disco. {vypnoutslider}

TZ, ape

zavřít