Narozeninový týden klubu Roxy startuje. Odpálí ho Feed Me

Vydáno 20.10.2014 | autor: redakce

Tento týden se v pražské Roxy ponese ve znamení oslav 22. narozenin. Od pondělí do neděle jsou na programu koncerty zahraničních i domácích kapel, světových djs, výstavy a divadelní premiéry. První den odstartuje svým setem Feed Me.

Narozeninový týden klubu Roxy startuje. Odpálí ho Feed Me Narozeninový týden klubu Roxy startuje. Odpálí ho Feed Me


feed-meFeed Me


Slavnostního zahájení se chopí Jana Vrána s tanečně-světelnou show s prvky akrobacie. Vrcholem pondělní noci pak bude vystoupení elektro/bass/dubstepového umělce Feed Me, který si s sebou přivezl LED vizuální show. Support obstarají sety od Smacka, Pixieho a 2K.

V úterý se do Roxy chystají dance-punkoví Liars, kteří přivezou své aktuální album Mess. Třetí "český" den narozenin Soundz Czech ovládnou společné prostory klubu a NoD domácí kapely a projekty WWW, Manon Meurt, Kalle, PZH, Peter Pan Complex, Lukas Landa, blacksheepboy a další. Celý koncertní program na šesti pódiích bude zdarma.


Narozeninový víkend bude ve znamení současné světové djské špičky. V pátek vystoupí trend-setter posledních 2 let Maceo Plex, kterého doplní rezident klubu Ushuaia, Švýcar Andrea Oliva. V sobotu 25. října dorazí holandský house dj a producent Joris Voorn. Týdenní program uzavře ve stylu Ninja Tune koncert londýnské kapely The Herbaliser s energickým mixem hip hopu, jazzu a funku.

TZ, ape

zavřít