SOUTĚŽ: Votvírák votvírá brány

Vydáno 30.05.2007 | autor: redakce

Ve dnech 1. a 2. června ožije letiště v Milovicích velkým festivalem. Na Votvíráku 2007 vystoupí např. Anna K, Peha, Pražský Výběr II, Jaksi Taksi a spousta dalších. Nabízíme volné vstupy!

SOUTĚŽ: Votvírák votvírá brány SOUTĚŽ: Votvírák votvírá brány

Votvírák otevře festivalovou sezónu na letišti v Milovicích, a i když se jedná o akci zaměřenou na pop a rock, nebude hudba jediným lákadlem. Organizátoři ze společnosti PromoProdukce-Media zařadili na program festivalu divadelní představení a pro fanoušky zajistili možnost bezplatného přenocování v kempu.

Na festivalu bude navíc možno zakoupit až s 80% slevou vstupenky na více než 15 českých festivalů, včetně Colours of Ostrava, Masters of Rock, Benátská noc, Rock for People, Hip Hop Kemp, Summer of Love, Mighty Sounds, Rock for Church(ill), České hrady nebo Hradhouse.



A na jakou hudbu se mohou návštěvníci těšit? Ze Slovenska dorazí populární Peha a hlavní českou hvězdou bude legendární Pražský výběr 2. Milovníky hravých příběhů by pak mohla nalákat kapela Mig 21 v čele s populárním hercem Jiřím Macháčkem či pardubická Vypsaná fixa, známá někdy až surrealistickými texty frontmana Márdiho. Chybět nebude například Anna K, Wohnout, Jiří Schmitzer, slovenští Horkýže Slíže, Vlasta Horváth, Jaksi Taksi, Doga, Vilda Čok, Gába Al Dhába a mnoho dalších.

VOTEVŘETE SI LÍSTKY

Dva vylosovaní výherci z řad čtenářů iReportu si nyní mohou rozdělit čtyři volné votvírákové vstupy. Stačí zaslat na mail marketing@ireport.cz správnou odpověď na následující dotaz:

Ve který den bude hrát na Votvíráku skupina Pražský Výběr II?

A) pátek
B) sobota
C) neděle


Uzávěrka soutěže je ve středu 30.5. ve 23:59 hodin. Do předmětu mailu uveďte "Votvírák - soutěž". Připojte jméno, adresu a mobilní kontakt. Více než jeden mail na osobu nebereme. Pište pouze pokud máte vážný zájem zúčastnit se, jinak blokujete vstupy někomu, kdo by na festival v případě výhry opravdu přijel. Vy, o kom je řeč, dobře víte, že je řeč o vás :)

Takže nezapomeňte, 1. a 2. června se otvírá léto s Votvírákem!

www.votvirak.cz
zavřít