Do Ostravy se vrací po čtyřech letech Kontrafakt

Vydáno 02.12.2014 | autor: redakce

Jebo, Anus a Pičus, anebo též Ego, Anys a Rytmus se po čtyřech letech podívají do Ostravy. Kontrafakt tu 5. prosince v Bonver Aréně představí svoji poslední desku Navždy.

Do Ostravy se vrací po čtyřech letech Kontrafakt Do Ostravy se vrací po čtyřech letech Kontrafakt


kontrafakt 2014  01Kontrafakt v Ostravě představí i své poslední album Navždy


Trojice z Piešťan si za dobu existence vydobyla respekt hiphopové subkultury a v rámci žánru platí za jednu z nejúspěšnějších sestav na československé scéně. Album Navždy vyšlo po sedmi letech od úspěšného Bozku na rozlúčku a jde o třetí desku kapely.

"Taneční disco hity obou rapperů jsou zapomenuty, KF se vrátili k hiphopu a jak je u nich zvykem, jsou v kontaktu s tím, co právě letí v Americe, kolébce hiphopu. Kontrafakt připravili desku, kterou nezkousne každý, ale která dokazuje jejich orientaci a cit pro současnou moderní hudbu," vyjádřil se k poslední desce redaktor iReportu Daniel Maršalík v bilančním žebříčku loňského roku.


"Já jsem, byl jsem a budu hip hop. To nikdo nezmění. I když se rozhodnu, že budu rapovat do opery, tak to je proto, že si dělám, co chci a mám všechny jednoduše v piči," tvrdí se svojí typickou nekompromisností Rytmus.

V ostravské Bonver Aréně jako support vystoupí El Nino a Dj Lucky Boy. Brány Bonver Arény se otevřou ve 20 hodin. 

 

TZ, ape

 

zavřít