A zase na Hrady!

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

Putovní festival České hrady.cz, který loni navštívilo na 16 000 lidí, proběhne letos už potřetí. Během čtyř prázdninových víkendů proletí opět několika kraji.

A zase na Hrady! A zase na Hrady!

Festival se bude konat 13. - 14. července na Točníku ve Středočeském kraji, 20. - 21. července na Kunětické hoře v Pardubickém kraji, 27. - 28. července na Švihově v Plzeňském kraji, 3. - 4. srpna na Bezdězu v Libereckém kraji.



Dvoudenní program odstartuje vždy v pátek v podvečer. Poprvé 13. července v 19.00 hodin v prostorách Točníku, kde vystoupí Jiří Schmitzer, Lenka Dusilová a Xavier Baumaxa.

Celodenní sobotní program, který bude probíhat na dvou scénách, pak bude patřit Anetě Langerové, kapelám Divokej Bill, Wohnout, Kryštof, Hudba Praha, PSH, Indy & Wich, Gaia Mesiah, UDG, Vypsaná Fixa, Bratři Orffové, Moimir Papalescu & The Nihilists, Michael's Uncle, Mother's Angels a souboru The Tap Tap. Na každém ze čtyřh hradů vystoupí tak každý víkend 18 interpretů, návštěvníci festivalu se budou moci bezplatně ubytovat ve stanovém městečku.



Interpreti, kteří letos vystoupí na Hradech:
Aneta Langerová
Bratři Orffové
Divokej Bill
Gaia Mesiah
Hudba Praha
Indy & Wich
Jiří Schmitzer
Kryštof
Lenka Dusilová
Michael's Uncle
Moimir Papalescu & The Nihilists
Mother's Angels
PSH
The Tap Tap
UDG
Vypsaná Fixa
Wohnout
Xavier Baumaxa

www.ceskehrady.cz
zavřít