Zahrajte si na plzeňském Rock for People

Vydáno 02.04.2015 | autor: redakce

Možnost zahrát si na for People for People Europe v Plzni po boku legend jako jsou Motörhead, Guano Apes nebo Parov Stelar mají všichni muzikanti a kapely z Plzeňského kraje. Festival se uskuteční v termínu od 3. do 5. července.

Zahrajte si na plzeňském Rock for People Zahrajte si na plzeňském Rock for People


motorhead 2015Motörhead jsou hlavním tahákem plzeňského Rock for People


Rock for People Europe společně s projektem Plzeň 2015 - Evropské hlavní město kultury vyhlašuje "bitvu kapel", která dá hned třem z nich šanci předvést se před festivalovým publikem v Plzni. Až do 20. dubna mohou kapely, zpěváci i DJs posílat linky na videa ze svých koncertů, či klipy (YouTube, Soundcloud) a pak už nezbývá než čekat, kdo svým výkonem nejvíce osloví odbornou porotu v čele s hlavními organizátory festivalu, Petrem Fořtem a Michalem Thomesem.


Další challenge mají organizátoři nejen pro muzikanty, ale pro všechny hudební nadšence, které baví skládat, mixovat nebo jinak upravovat hudbu. Stačí do 15. dubna vytvořit a zaslat originální pětivteřinový jingl Rock for People. Kreativitě, použitým nástrojům či zvukovým efektům se meze nekladou. Vítěze pak bude vybírat porota složená ze zástupců RfP a festivalových partnerů. Výherce získá balíček VIP vstupenek na letošní a 4 nadcházející ročníky Rock for People.

RFP 2015 Plzen

 

Vítěze plzeňské výzvy vyhlásí pořadatelé do konce dubna. Další informace a podrobná pravidla k oběma soutěžím na stránkách festivalu.

Mezi taháky festivalu RfP Europe patří Motörhead, nestárnoucí Guano Apes z Německa, anglický dubstepový kvartet Modestep, pionýři elektroswingu Parov Stelar a zástupci ostrovní hudební scény, hitmakeři The Ting Tings či enfant terrible ostrovní scény, muzikant a zpěvák Peter Doherty.

Rock for People v Hradci Králové proběhne mezi 4. a 6. červnem, Rock for People Europe v Plzni v tradičním termínu festivalu od 3. do 5. července jako součást Evropského hlavního města kultury Plzeň 2015.

TZ, ape

zavřít