Jarní turné Dana Bárty u konce, derniéra připadne na Švandovo divadlo

Vydáno 12.04.2015 | autor: redakce

Poslední měsíc a půl strávil Dan Bártana turné. Od 4. března projel šestnáct měst, poslední koncert jej čeká 15. dubna v pražském Švandově divadle.

Jarní turné Dana Bárty u konce, derniéra připadne na Švandovo divadlo Jarní turné Dana Bárty u konce, derniéra připadne na Švandovo divadlo


dan brta2 foto jakub klimoDan Bárta loni vydal album Maratonika


Stejně jako v dosavadním průběhu turné představí Dan Bárta průřez celou svou tvorbou, zahraje novinky z aktuální alba Maratonika, ale i starší písně v nových úpravách.

V rámci jarního turné došlo i na okořenění vystoupení v podobě spolupráce s Komorní filharmonií Pardubice. "Pozvali jsme ještě pianistu Jirku Levíčka, aby doplnil naše řady. Hrát s velkým tělesem je prostě pěkný, kvůli zvuku, barvě a vůbec, kvůli síle. Když se čtyřicet lidí rozhodně, že právě teď zabere...," uvedl Dan Bárta.


A co dalšího pro fanoušky Dan Bárta chystá? "Samý hraní. A taky desky. Zkrátka spoustu novinek, hm, i když každej rok říkám to samý v tom smyslu, že chystáme hraní a desky. Co jinýho by taky muzikant měl chystat, že," uzavírá se smíchem držitel deseti hudebních cen Anděl v kategorii zpěvák.

 

TZ, ape, foto: Jakub Klimo

 

zavřít