Editors: na podzim nové album, v prosinci naživo v Praze

Vydáno 27.04.2015 | autor: redakce

Editors dokončují práce na nové studiové desce. Nástupce dva roky starého počinu The Weight Of Your Love je ohlášen na podzim letošního roku. S novým materiálem se britská pětice předvede i v Česku, konkrétně 9. prosince v pražské Roxy.

Editors: na podzim nové album, v prosinci naživo v Praze Editors: na podzim nové album, v prosinci naživo v Praze


Editors 02Editors v roce 2013 nadchli pražský Lucerna Music Bar


Editors si pro nahrávání nového alba vybrali studio umístěné na odlehlé skotské vrchovině a poprvé v historii si desku sami produkují za asistence Alana Mouldera, který se stará o mix. Poslední nahrávka The Weight Of Your Love přinesla kapele hlavní časy na prestižních evropských festivalech a více jak stovku vystoupení na čtyřech kontinentech včetně prvního koncertu v Africe.


Tom Smith a spol. před časem zveřejnili novou skladbu No Harm, jež temným zvukem připomněla období kolem desky In This Light And On This Evening. Track byl součástí kompilace Play It Again Sam a měl by se objevit i na chystané desce. Píseň je ke stažení zdarma na webu kapely.

Do České republiky se Editors vrátí po dvou letech. Vstupenky budou k dispozici od 30. dubna od 720 Kč v běžných předprodejních sítítch.


ape, TZ, foto: Pavel Mužák

 

 

zavřít