Barvy léta 2015: poprvé dvoudenní a opět se Třemi sestrami

Vydáno 02.07.2015 | autor: Petr Lenk

 

14. ročník hudební přehlídky Barvy léta bude poprvé dvoudenní a uskuteční se 17. – 18. července v areálu Jezera Poděbrady. Na festival přijedou zahrát Vypsaná fixa, Ivan Mládek a Banjo Band, Slobodná Európa, E!E, ale třeba také Lenny a samozřejmě i tradiční účastník – Tři sestry.

Barvy léta 2015: poprvé dvoudenní a opět se Třemi sestrami Barvy léta 2015: poprvé dvoudenní a opět se Třemi sestrami

tri sestry na branikuTři sestry zahájily oslavu svých třicetin v květnu na Braníku a v oslavách budou pokračovat i v Poděbradech

 

Leošní ročník Barev léta bude doslova nabitý zavedenými pojmy české i slovenské (nejen punkrockové) scény. Do Poděbrad totiž přijedou zahrát Vypsaná fixa, Ivan Mládek a Banjo Band, Slobodná Európa, E!E, Totální nasazení, Lety Mimo, Lenny, Voxel, Horkýže Slíže, Mňága a Žďorp, Doctor P.P, Lajna, Xenon, Zóna A, Sto zvířat a Čardáš klaunů.

Samozřejmě nebude chybět každoroční stálice – skupina Tři sestry, která i zde oslaví své kulatiny.

A co na vás na festivalu kromě hudby ještě čeká? Dětský koutek, oddychová zóna s čajovnou, hrací zóna Radegast, VIP zóna pro členy VIP Clubu Tři sestry, stánek s merchem kapel, svítící a ozdobné doplňky, malování na tělo a nespočet dalších stánků, včetně výčepů a občerstvovacích míst.

Pro ty z vás, pro které bude návrat domů složitější, je možnost stanování po celou dobu akce v přilehlém stanovém městečku a to zcela zdarma.

 

 

Vstupenky jsou v prodeji od 250 Kč + poplatky
Předprodej probíhá např. na Na staré Cihelně (Chaberská 18, Praha 8), Na staré Sokolovně (Podoslá 90/5, Praha 4), Na staré Vozovně (Patočkova 4, Praha 6), Na staré Ráně (Drahobejlova 53, Praha 9).

Další předprodej v síti Ticketstream: www.ticketstream.cz

Více informací na www.barvyleta.cz

TZ , foto Petr Tibi

 

zavřít