Vyprodáno! Lollapalooza Berlín bude praskat ve švech

Vydáno 07.09.2015 | autor: redakce

První expanze amerického festivalu Lollapalooza na starý kontinent předčila všechna očekávání. Kapacita berlínského letiště Tempelhof, kde festival 12. a 13. září proběhne, je do posledního místa zaplněna. Festival tak bude největší kulturní akcí, kterou toto letiště zažije.

Vyprodáno! Lollapalooza Berlín bude praskat ve švech Vyprodáno! Lollapalooza Berlín bude praskat ve švech

 

sam smith 11Sam Smith bude patřit k hvězdám Lollapaloozy


Během dvou dnů se zde představí např. Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Seed, Beatsteaks, Bastille, The Libertines, Fatboy Slim, Tame Impala, Hot Chip, Digitalism, Kygo, Robin Schulz, Sam Smith a další.

Lollapalooza však není jen o hudbě. Tvůrci festivalu pracují již několik měsíců na konceptu zábavní zóny Lolla Fun Fair nebo galerie pod širým nebem LollaArt. Svou zábavu si najdou i nejmenší návštěvníci v rámci Kidzapaloozy. A co doporučit návštěvníkům z Česka?

Oficiální aplikaci Lollapalooza Berlin App nabízí ke stažení Apple Store i Google Play Store. Díky ní budete mít skvělý přehled o všech místech v areálu a samozřejmě i o umělcích a časech, kdy vystupují. Po dohodě s organizátory festivalu nabízí Eurolines cenově zvýhodněné obousměrné jízdenky do Berlína. Jak jízdenku získat, se dozvíte zde. Pro cestu do Berlína vlakem je výhodné využít Včasné jízdenky Evropa, kterou si můžete zakoupit na www.cd.cz.

Před vstupem do areálu a tedy i kontrolou vstupenky na hlavním vstupu je potřeba vstupenku aktivovat. Aktivaci provedete zde. Také Lollapalooza se připojila k festivalům, kde nemusíte hledat peníze po kapsách a stačí vám jeden náramek, který si nabijete na potřebnou částku a v areálu jej využíváte k bezhotovostnímu placení.

tz, jm

zavřít