Mighty Sounds: Nejčerstvější info

Vydáno 05.06.2007 | autor: redakce

Festival Mighty Sounds, který proběhne 13. - 15. července v Olší u Tábora, se letos rozšířil na 150 interpretů z patnácti zemí světa. Podívejte se, kteří headlineři na vás čekají.

Mighty Sounds: Nejčerstvější info Mighty Sounds: Nejčerstvější info

Tradiční první vlnu ska, rockestady a reggae bude zastupovat jeden z posledních žijících jamajských matadorů Derrick Morgan, jenž je zároveň pravděpodobně vůbec největší hvězdou festivalu. V těsném závěsu mu budou sekundovat například americká ska revivalová jednička the Slackers, německý král žánru Dr. Ring Ding a jeho doprovodná kapela Soulfdood International či finská špička the Valkyrians. Příznivce latino odnože zajisté potěší baskická úderka Skalariak, mnohými považována za vůbec nejlepšího představitele tohoto stylu či doslova časovaná bomba – argentinští Karamelo Santo.



Ani 2 tone nebude pro tentokrát v pozadí. Britští veteráni The Big, francouzští Two Tone Club či německo americká kapela Loaded jsou zárukou toho nejlepšího, co evropská scéna nabízí. Příchozí samozřejmě nebudou ochuzeni ani o již tradiční doprovodný program, jako jsou fireshow a různé exhibice podobného rázu, chybět nebudou workshopy či festivalový fotbalový turnaj.

www.mightysounds.cz

www.myspace.com/mightysounds
zavřít