Sia natočí film, obsadí do něj svou dvorní tanečnici Maddie Ziegler

Vydáno 10.09.2015 | autor: redakce

Kdo si myslel, že výbornou klipovou trilogií spolupráce Sii a mladičké tanečnice Maddie Ziegler skončila, ten se šeredně spletl. Australská zpěvačka totiž oznámila, že natáčí film. A obsadila do něj právě nadanou taneční hvězdu!

Sia natočí film, obsadí do něj svou dvorní tanečnici Maddie Ziegler Sia natočí film, obsadí do něj svou dvorní tanečnici Maddie Ziegler

maddie elleMaddie Ziegler v Siině videoklipu Elastic Heart


Brzy 13letá Maddie Ziegler zazářila hlavně v loňském klipu k megahitu Chandelier, kde svým tancem i mimikou působivě ztvárnila emoce písničky. Úspěšný byl zkraje roku i druhý videoklip k Siině singlu s názvem Elastic Heart a trilogii poté dokončilo video Big Girls Cry. Spolupráce Sii a Maddie tím ale rozhodně nekončí.

Účastnice americké taneční reality show totiž nově dostane roli i v chystaném filmu australské zpěvačky. Jmenuje se Sister a scénář k němu umělkyně začala psát už před osmi lety. "Nechtěla jsem nikomu povědět, že sním o tom, že natočím film. Myslela jsem, že se na to všichni budou dívat jako na nesmyslný projekt, protože jsem přece zpěvačka," svěřila se autorka mnoha velkých hitů pro pěvecké kolegyně se svými obavami.

Právě úspěch klipu Chandelier jí ale pomohl strach odbourat. "Režírovala jsem si videoklip sama a zjistila jsem, že mi to jde dobře. Cítím se najednou o dost odvážnější," prozradila. Kromě filmu aktuálně Sia plánuje i nové album s názvem This Is Acting. První singl Alive, původně napsaný pro Adele, vyjde koncem září.

elle.com, jm

zavřít