SOUTĚŽ SE ŠŤÁVOU: Festival Okoř

Vydáno 06.06.2007 | autor: redakce

V sobotu 16.6. proběhne v romantickém podhradí hradu Okoř u Prahy (7 km za hranicí hlavního města) 9. ročník hudebního festivalu ve stylu rock-pop-ethno. Zasoutěžte si o vstupenky!

SOUTĚŽ SE ŠŤÁVOU: Festival Okoř SOUTĚŽ SE ŠŤÁVOU: Festival Okoř

Přijďte si podeváté i poprvé vychutnat skvělou atmosféru podhradí hradu Okoř. Se západem slunce se rozhoří ohně a louče, které dodají festivalu mystický nádech. Kromě velké scény, kde bude probíhat hlavní program, je připravena i malá scéna. Ethno-soubory, které tu vystoupí, svými divokými rytmy a tanci příjemně překlenou pauzy hlavního programu.

Do samotného dění se můžete zapojit i vy! Přineste si sebou jakýkoliv akustický hudební nástroj - bubínky, tamburíny, píšťalky... a zahrajte si spolu s ethno kapelami a prožijte festival naplno!

Na HLAVNÍ SCÉNĚ vystoupí:

PEHA (SK), Kamil Střihavka, Ready Kirken, Vladimír Mišík, České srdce, Honza Kalousek, Ivan Hlas, Petr Muk, Post-It (foto), Justin Lavash (UK), Vítkovo Kvarteto, Vilém Čok, Eddie Stoilow, František Sahula a synové výčepu, Laura a její tygři a spousty dalších...

Na DRUHÉ SCÉNĚ zaúřadují:

Pa-li-Tchi (Síla a Umění Ohně!), Ridina Ahmedová, Didymos, Randai (v podání pencak silatové skupiny Bulan), Terang, Free Afro Band, Elementy a další.

Po celé trvání festivalu a v nejbližsích hodinách před a po skončení akce bude k dispozici kyvadlová doprava, posílená linka - autobus číslo 350 (Od stanice metra Dejvická - Okoř a zpět). Kyvadlová doprava z Dejvic (speciální linka X-Okoř) pojede každých 30 min!



OKOŘSKÉ LÍSTKY SE ŠŤÁVOU

Ve spolupráci s pořadateli festivalu a agenturou Ticketstream jsme pro vás připravili štědrou okořskou soutěž. Pět z vás se může těšit na dva volné vstupy, stačí pouze správně odpovědět na jednu šťavnatou otázku:

Hlavní tváří skupiny Peha, která sbírá úspěchy doma na Slovensku i v Čechách (a koncertovala mj. i na letošním Žebříku), je sympatická zpěvačka a autorka

A) Katka Nehtová
B) Katka Dehtová
C) Katka Knechtová


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz. Připojte i adresu a mobilní kontakt, do předmětu uveďte "Okoř - soutěž". Hrajeme o 5 párů volných vstupů na festival Okoř se šťávou, který se koná 16.6.2007. V případě více než jednoho zaslaného mailu je zasilatel automaticky rezolutně z losovacího osudí vyřazen. Uzávěrka soutěže je ve čtvrtek 14.6. ve 20:04 hodin. Výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí a na Okoři na viděnou!



www.okorsestavou.cz
zavřít