Black Sabbath: peklo se blíží

Vydáno 19.06.2007 | autor: redakce

Skupina Heaven and Hell, tedy Black Sabbath se zpěvákem Ronnie J. Diem, právě absolvuje úspěšné světové turné a jednou z jejích koncertních zastávek bude 25. června i pražská T-Mobile Arena.

Black Sabbath: peklo se blíží Black Sabbath: peklo se blíží

Fanoušci klasického metalu se mohou těšit na malého muže mocného rockového hlasu – zpěváka Ronnie Jamese Dia, který se dle aktuálních koncertních recenzí nachází ve stále neuvěřitelné hlasové formě! Bývalý zpěvák Rainbow Dio v roce 1980 nahradil u Black Sabbath Ozzyho Osbournea a natočil s nimi úspěšné nadčasové album Heaven And Hell. Stagnujícím Black Sabbath se tehdy tímto albem zdařil již nečekaný návrat na scénu a pro spoustu fanoušků spojení skupiny s Diem znamená nejlepší období v celé historii kapely.



Vedle Dia se na scéně objeví mistr klasických metalových riffů Tony Iommi, baskytarista Geezer Butler a neobyčejný bubeník Vinny Appice. Publikum tedy bude mít tedy tu čest se stejnou sestavou, která nahrála další albový klenot Mob Rules (1981), nesmrtelný ‘živák‘ Live Evil (1983) a comebackovou desku Dehumanizer z roku 1992 . Koncertní playlist bude obsahovat ty největší hity z výše uvedených alb a také tři nové skladby, které skupina v této sestavě nahrála na aktuální kompilaci Black Sabbath – The Dio Years.
zavřít