Hraběcí support Skinny Puppy

Vydáno 30.06.2007 | autor: redakce

Vezměte electro bass noise, gore grind, IDM glitch, calliope, breakcore gabber jungle, gangsta rap, smíchejte je všechny dohromady a co dostanete? Otto Von Schirache - předskokana koncertu Skinny Puppy, seznamte se...

Hraběcí support Skinny Puppy Hraběcí support Skinny Puppy

Otto Von Schirach (rovným dílem Kubánec a Němec) se narodil v roce 1978 v bažinatém světě uprchlíků z ostrova svobody, v Miami. První léta života strávil pod vlivem své babičky praktikující karibské náboženství santería a bílou magii, což otevřelo jeho mysl všemu zvláštnímu a bizarnímu. Vyrostl na hudebních stylech miami bass, gore grind, gangsta rap a afro cuban noise. Roku 1995 si koupil svůj první bicí automat od zhulence, který bydlel jen dva bloky od jejich domu. Už tehdy v sobě našel lásku k hutnému zvuku kopáku zprasenému rozostřeným filtrem.



Začátkem roku 2005 Otto poslal CD s 38 tracky Miku Pattonovi (spoluvlastníkovi Ipecac Recordings), Mike z něj vybral ty nejlepší věci, sám je přemíchal a výsledkem je album "Maxipad Detention". Na tento výlet za hranice brutálních infarktových nabasovaných bubnů se můžete těšit naživo už 9. 8. v Roxy.

www.ottovonschirach.com
www.myspace.com/ottovonschirach
zavřít