Lady Fugees přijíždí do Čech

Vydáno 26.07.2007 | autor: redakce

Druhý ročník festivalu Music in the Park přiveze několikanásobnou držitelku cen Grammy Lauryn Hill. Přijede pancéřovanou limuzínou s vlastní ochrankou a k jídlu si vyžádala špenátovou marmeládu. Známe celý rider!

Lady Fugees přijíždí do Čech Lady Fugees přijíždí do Čech

Zpěvačku a členku legendárních The Fugees předchází pověst skutečné hvězdy, jejíž nároky jsou na špičce toho, s čím se lze v současném hudebním světě setkat. Kompletní sestava souboru a doprovodného personálu čítá více než čtyřicet lidí, přičemž samotnou Lauryn Hill doprovází osobní asistentka, kadeřnice, masérka, vizážistka, dvě garderobiérky, ochutnávač jídla, nosiči a několik osobních strážců. Zatímco členové doprovodného souboru a technici budou ubytovaní v jednom z hotelů na Václavském náměstí, Lauryn Hill zvolila pro sebe a své nejbližší spolupracovníky ubytování v nejluxusnějším pražském hotelovém zařízení, malostranském hotelu Mandarin Oriental. Pro sebe požaduje největší apartmá, které musí být bezprostředně obklopeno dalšími pokoji personálu a ochranky. Důležité je další samostatné apartmá pro ošacení a garderobiérky.



Pozemní dopravu pro Lauryn Hill obstará komfortní limuzína Mercedes v prodloužené a pancéřované verzi. V požadavcích pro vybavení šatny najdeme takové položky jako například čerstvé tropické květiny a palmy (pořadatelé již oslovili pražskou Botanickou zahradu se žádostí o jejich zapůjčení), masážní vana a anatolský meditační koberec „kelim“. Lauryn Hill se stravuje striktně vegansky a mezi položkami v rideru jsou dále například mandarinková a špenátová marmeláda, čerstvé brusinky, originální iontové nápoje dovezené z USA nebo chléb upečený z bramborového těsta.



Lauryn Hill
uzvaře letošní ročník hudebního festivalu Music In The Park, který v pražské Stromovce odstartuje již tento pátek 27. 7. v 15:00 hodin. Pro návštěvníky je připraveno spousta muziky a o bohatý doprovodný program pro malé I velké. Kromě již zmíněné Lauryn Hill na festivalu vystoupí Dr. John, Blood, Sweat & Tears, Courtney Pine, Jana Kirschner, Dan Bárta a mnoho dalších.

www.musicinthepark.cz
zavřít