Další smršť jmen Hip Hop Kempu

Vydáno 02.08.2007 | autor: redakce

Hip Hop Kemp 2007 bude i letos pořádnej kotel, přijede Redman, Heltah Skeltah nebo M.O.P. Kromě česko-slovenské špičky se můžete těšit na tradiční atmosféru a jeden z nejlepších kotlů. Kontroluj nejčerstvější info!

Další smršť jmen Hip Hop Kempu Další smršť jmen Hip Hop Kempu

V seznamu Hip Hop Kempu 2007 se objevují dlouhodobé česko-slovenské legendy, i mladá krev, jež bude za několik let na vrcholu. PSH jsou i letos samozřejmostí, stejně tak jako Indy & Wich. Pio Squad ani letos neobjedou Kemp obloukem, těšte se tudíž na jejich šílenou show, nové singly a spoustu chlastu. Slovenský otec Vec se zastaví na pár šálků čaje, WWW a Tafrob budou prezentovat svá poslední alba. Stále populárnější Nironic zpustoší pódium s Wichem v zádech a s vašimi oblíbenými peckami na rtech. Mladík Strapo si přitáhne svoji kapelu Presso 63, dále vystoupí DOP (Jay Diesel + DJ Opia), Dramatikz a Gulos Potrok.



Tím se krámek neuzavírá, organizátoři stále řeší nová jména a vzkazují: "Vy pouze zůstávejte ve stehu a čekejte, s čím Hip Hop Kemp přijde. Máme však pro vás i jednu velmi špatnou zprávu. S lítostí vám musíme oznámit, že Swollen Members nepřijedou. Moc se omlouvají svým fanouškům, kteří se na ně těšili, ale jelikož v létě nahrávají své nové album, nepodaří se jim na Hip Hop Kemp dorazit. Slíbili nám však, že to vynahradí příští rok."



A na závěr jedna libůstka. Podle informací z německého Splash festivalu se už Masta Ace nemůže dočkat konce srpna. Považujte to za takový splashovský výstřelek jednoho rappera, který na vystoupení v Německu vykřikl „What’s up, Hip Hop Kemp?“ Německé MTV to okomentovalo slovy „shit happenes“. Lze to i nazvat „Freudian slip“ neboli říkáme to, co si myslí naše podvědomí. A Mastovo podvědomí si přeje trhat stage na Hip Hop Kempu 2007 se svojí skupinou EMC.

Vše potřebné a praktické najdete na oficiálním webu festivalu www.hiphopkemp.cz
zavřít