Soutěž: Kutnohorský festival

Vydáno 06.08.2007 | autor: redakce

Letos již poosmé nabídne Kutnohorský festival průřez klubovou scénou. Al-Yaman, November 2nd, Lety mimo, 2v1 a další se v historickém centru Kutné Hory sejdou 25.8. Hrajte s námi o volné vstupy!

Soutěž: Kutnohorský festival Soutěž: Kutnohorský festival

VIII. KUTNOHORSKÝ FESTIVAL je pohodovou hudební akcí téměř v centru města, pod památkami Kutné Hory. Koná setradičně v Letní scéně v parku pod Vlašským dvorem. V sobotu 25.8. se začne již od 15:00 hod.

Reprezentanti toho nejlepšího z tuzemské klubové scény budou sdílet pódium s regionálními, ale neméně kvalitními učinkujícími. Známější jména zastupují Al-Yaman, November 2nd, Lety mimo, 2v1, z regionů to budou Nedělní lidé, Kulturní zřízenost, Pop Porn, nebo Alžbětiny sosn. Festival zakončí výborní The Doors Revival.

Samozřejmostí je kromě stylové pestrosti i bohaté a levné občerstvení - a to i pro vegetariány. K dispozici bude Dobrá čajovna, vodní dýmky, prodej knih, CDs nebo třeba Body Art. Areál parku je velice příjemný, s místy mimo hlavní podium, spoustou stromů a travnatých ploch, je zde dokonce možné i přespat.

Vstupenky za lidovou cenu 100,- Kč seženete v předprodeji v Infocentru a Lokomotiva shopu v Kutné Hoře, dále v Infocentru Čáslav, Infocentru Přelouč a prodejně Arton Kolín. Na místě zaplatíte 140,- Kč. Další informace najdete na webu festivalu.



KUTNOSOUTĚŽ: KUTNOVSTUPY

Díky vstřicnosti pořadatelů máme pro vás štědrou soutěž o pět párů volných vstupů. Chcete-li na Kutnohorský festival přijet jako hosté iReportu, je třeba správně zodpovědět následující hudebně-geografickou otázku (a pak už pouze čekat na výsledky losování):

Ve skupině Al-Yaman zpívá zpěvačka jménem Ashwaq Abdulla Kulaib, původem z

A) Hondurasu
B) Jemenu
C) Brazílie
D) londýnské čtvrti Slough.




Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Soutěž - KH Fest". Nezapomeňte uvést celé jméno, místo bydliště a mobilní kontakt. Diskvalifikujeme všechny, kdo budou podvádět zasláním více než jednoho mailu a vyřazujeme všechny, kdo některou z požadovaných informací neuvedou. Hrajeme o 5 párů volňásků na Kutnohorský festival 25.8. 2007. Uzávěrka soutěže je v úterý 21. 8. ve 21:08 hodin. Výherci budou kontaktováni.

Good luck a nashle na Kutnofestu!

www.kh.cz/reklama/8festival

 


zavřít