Sci.Fi.Psi: chystám druhé přistání

Vydáno 14.08.2007 | autor: redakce

Sci.fi.pes je elektrohumanoid žijící ve vzdálených galaxiích. Živí se převážně hudbou, za jejímž účelem je schopen vytvářet i skupiny. Na podzim 2007 plánuje vydat novou desku. Uvnitř videoklip!

Sci.Fi.Psi: chystám druhé přistání Sci.Fi.Psi: chystám druhé přistání

První přistání elektromodulu s dvoučlenou posádkou Rondo / Borek a její následná tvorba tak položily základní elektročlánek k vzniku celé hudební formace. Tehdejší první hity Sexy Day a Bass Diagnosis vyvolaly další přistání sci.fi.psů na naší planetě. První z nich, Ghanjee, který na Zemi přistál v jednomístném modulu dva roky poté, doplnil tuto již etablovanou dvojici. Trojice se tak stala základním kamenem budoucí skupiny Sci.Fi.Psi. Svůj nezapomenutelný song Ear Candy doplnili meteoritskou basou a prstencem zvonivé flétny další sci.fi.psi Louis de Liberte a Filip Malásek.

Lonely Robot


K zatím poslednímu přistání na Zemi došlo před dvěma lety. Elektro systém byl definitivně propojen a pomocí L.L. Becha a Blanche konečně aktivován. Jetlag byl po pěti letech konečně překonán a jako vzpomínku na vzdálené domovské galaxie vyslala tato skupina svoji první pozemskou sondu CD JatLag. V létě 2007 se skupina vrátila zpět do zemské galaxie s novým klipem o smutném robotovi, který předznamenává jejich druhou pozemskou desku. Ta vyjde už na podzim 2007 na značce Nejbr Records v distribuci EMI.

www.scifipsi.com
www.myspace.com/scifipsi
zavřít