Threshold zboří Prahu

Vydáno 26.08.2007 | autor: redakce

Poslední srpnový den odstartuje britská progmetalová formace Threshold evropské turné k albu Dead Reckoning. Jednou ze zastávek bude i Retro Music Hall v Praze.

Threshold zboří Prahu Threshold zboří Prahu

Ačkoliv Threshold samotní jsou velkým koncertním zážitkem, nepřijedou sami a před nimi se představí další tři kapely – Communic (Norsko), Machine Men (Finsko) a Serenity (Rakousko). Ale zpět k hlavním hvězdám... Threshold se museli v červenci vyrovnat s nečekaným a překvapivým odchodem zpěváka Andrewa „Maca“ McDermotta v nejméně vhodnou chvíli těsně před dvojicí festivalových vystoupení. Ztráta takového hlasu však přinesla další překvapení, když na spolupráci přikývl původní vokalista Damian Wilson.



Kapela potvrdila Wilsonovu účast i na dalších koncertech naplánovaných pro letošní rok. Přestože pěvecký styl obou zpěváků je odlišný, Threshold chtějí především propagovat aktuální album, takže největší prostor bude patřit novým skladbám, starším hitům, ale i písním z debutu Wounded Land (1993) a třetí desky Extinct Instinct (1997), na nichž zpívá právě Wilson.

Treshold - 8. září, Retro Music Hall, Praha.

www.thresh.net
zavřít