Tata bojs vyjíždějí na turné

Vydáno 29.11.2007 | autor: redakce

Tata bojs na jaře vydali nové album "Kluci kde ste?" a k této příležitosti konečně vyráží na koncertní turné.

Tata bojs vyjíždějí na turné Tata bojs vyjíždějí na turné

V Praze a Brně se navíc můžete těšit na speciální show, na které odehrají Tata Bojs koncerty se zcela novou scénou. Na Kluci kde ste tour? zazní skladby z nového alba i písně z blízké a vzdálené historie kapely. Tata Bojs pro tuto příležitost speciálně „oprášili“ a nově zaranžovali dvě starší písně, Tělesná a Mouchy z deset let starého alba Ukončete nás!



Zážitkem bude ale bezesporu pulsující scéna podle návrhu Milana Caise, kterou uvidíte v této podobě pouze na pražském a brněnském koncertu. Projekce bezprostředně reaguje na hudbu a celá scéna tak funguje jako jeden živý organizmus.
A jelikož chtějí Tata Bojs rok 2008 zasvětit akustické spolupráci s korejsko-americkým tělesem Ahn Trio, bude to na delší dobu poslední možnost vidět "kapelu lokálního významu" v akci.



Speciálním hostem pražského koncertu budou Please The Trees, hudební tvar na tuzemské scéně zcela výjimečný, v němž nachází společnou řeč tři čtvrtiny ambientně-kytarových snivců Some Other Place a charismatický solitér Václav Havelka ze selFbrush a lídr nadějných táborských mladíků Ladies Swim, klávesista Dan.

Rozpis turné Kluci Kde ste?:

04.12. Hala Vodová Brno
05.12. U Klub Olomouc
07.12. DK Strakonice
08.12. Sportovní hala BC Sparta Praha
12.12. Fabric,Ostrava
13.12. DK Vltava České Budějovice
14.12. klub Čechovka Havlíčkův Brod
15.12. Lidový Dům Karlovy Vary

www.tatabojs.cz
zavřít