Semtex chce prodloužit den

Vydáno 12.12.2007 | autor: redakce

V centrech čtyř velkých českých a moravských měst se v následujících dnech setmí a poté ihned rozední. Nevěříte? Ale věřte!

Semtex chce prodloužit den Semtex chce prodloužit den

Rozsvítí je totiž světelné balony, které používali například tvůrci filmů jako Titanic, Piráti z Karibiku nebo poslední bondovky. Jeden balon o průměru 4 metry dokáže v okruhu 60 metrů vytvořit intenzitu denního světla. Akcí SEMTEX TI PRODLOUŽÍ DEN provede Aleš Juchelka, moderátor hudebního pořadu ČT Medůza. V Praze akce SEMTEX TI PRODLOUŽÍ DEN vyvrcholí SEMTEX VIP Party s módní přehlídkou návrhářky Liběny Rochové. Své modely na téma Noc a den, vytvořila speciálně pro tuto party. Modelkou večera bude Lejla Abbasová, choreografii přehlídky vytvořil tanečník Yemi.



Zdrojem světla v čtyřmetrových SEMTEX balonech budou 10-15kW žárovky. Balony jsou plněny heliem, které je nadnáší a jako extrémně nehořlavý plyn je i bezpečné. Akce Semtex Ti prodlouží den je součástí multikulturního pojmu Semtex culture, který (nejen) Brňané znají především jako hudební festival. Letos se v Mariánském údolí uskutečnil jeho čtvrtý ročník.

Program akce SEMTEX TI PRODLOUŽÍ DEN
:

14. prosince - Brno, Česká ulice (17:00 - 21:00)
15. prosince - Ostrava, ulice 28. října (16:00 - 20:00)
19. prosince - Plzeň, ulice Bedřicha Smetany (17:00 - 21:00)
21. prosince - Praha, Náměstí republiky (17:00 - 21:00)

www.semtexculture.cz
zavřít