Panic At The Disco s novou deskou

Vydáno 22.01.2008 | autor: redakce

Už v březnu vychází nové album americké party Panic At The Disco. Jmenuje se Pretty. Odd. a mělo by zvukově navázat na slavný debut z roku 2005.

Panic At The Disco s novou deskou Panic At The Disco s novou deskou

Panic At The Disco, kapela z Las Vegas, oslaví vydání alba Pretty. Odd. účinkováním na 8th annual Honda Civic Tour, které začne 10. dubna v San Francisku. V souladu s tradicí Honda Civic Tour Panic At The Disco navrhli jedinečný a speciální Honda Civic Hybrid, který bude vystavován na všech místech, kde proběhnou koncerty turné. Fanoušci se budou moci zúčastnit losování o tento zelený stroj, který byl kapelou podepsán, a stal se tak unikátním suvenýrem.



Nové album Pretty. Odd. se nahrávalo v Las Vegas ve studiích v Palms, nyní se míchá a produkuje ve slavném studiu Abbey Road v Londýně. Produkoval jej na Grammy a Emmy nominovaný aranžér a skladatel Rob Mathes. Album je melodické, inspirované klasickým rockem a prodchnuté pop modernismem, který skupinu tolik proslavil na jejich debutovém albu po celé světě. "Pro nás to je určitě jiné," vysvětluje textař a kytarista Ryan Ross. "Hodně jsme za ta léta vyrostli a všechny ty různé styly hudby, které máme rádi, se do toho určitě promítly. Chceme se soustředit na melodii a na to, co se v písničkách děje, spíš než na nějaké vazbení kytar."



Prvním singlem alba bude Nine In The Afternoon. Videoklip písničky režíroval Shane Drake, který už pro kapelu dříve natočil klip I Write Sins Not Tragedies. Ten v roce 2006 vyhrál na MTV Video Music Awards.

www.myspace.com/panicatthedisco
zavřít