Dara Rolins dokončuje nové album

Vydáno 03.02.2008 | autor: redakce

Dara Rolins má po necelých dvou letech nové album. Na trhu se objeví začátkem března a jmenuje se D2.

Dara Rolins dokončuje nové album Dara Rolins dokončuje nové album

D2, volné pokračování cesty D1 (album z roku 2006 ), vede napříč žánry: od hip hopu přes RnB, dance, garage, 2step, house. Každý z autorů měl možnost výběru (zcela podle vlastního uvážení či vkusu) z posledních dvou alb Dary. Mimořádná byla spolupráce zejména s MJ Colem (UK), který obdržel v Anglii pětkrát prestižní cenu MOBO a jehož album získalo nominaci na uznávanou cenu Merkury, navíc bylo zařazeno mezi top ten nejlepších hudebních alb Británie. Jeho remixy si vybrali například Tom Jones, Mariah Carey či Roni Size. MJ Cole ke spolupráci s Darou říká: "Píseň Slowly jsem si vybral především kvůli vokálu, okouzlil mě skvělý hlas Dary. Jsem přesvědčen, že to nebude nejjednodušší skladba na tomto albu, ale prostě jsem byl veden hlasem Dary."



Příslibem kvality alba D2 jsou i legendární Naughty by Nature z New Jersey. Objevila je kdysi Queen Latifa a za desku Powerty’s Paradise získali Grammy za nejlepší rapové album roku 1995.
Na D2 se podíleli i producenti a DJs z Čech a Slovenska: DJ Burian (SK), DJ Boss (SK), DJ Braun (CZ), DJ Viktor Hazard feat. Rytmus (SK), Jan Kleník (CZ), DJ Moskito (CZ), DJ Neo (CZ), PSH (CZ), DJ Trafic feat. Orion (CZ), DJ Toky (SK), Veneer (SK), DJ Wich (CZ).

www.dararolins.cz
zavřít