Zazpívej si na Ewa tour 2008

Vydáno 16.02.2008 | autor: redakce

Zúčastněte se soutěže o nejlepší vlastní videonahrávku s hitem Ewy Farné a zazpívejte si živě s kapelou a s Ewou samotnou v rámci jejího turné!

Zazpívej si na Ewa tour 2008 Zazpívej si na Ewa tour 2008

Od 13.2.2008 si můžete stáhnout z www.ewafarna.cz hudební podklad skladeb Měls mě vůbec rád, Ticho a Jaký to je, natočte se (kamerou, telefonem, foťákem apod.), pověste zpět na stránky a čekejte, kolik si za svůj umělecký projev získáte fanoušků. Veškeré podrobnosti najdete na zmíněných webových stránkách.



Hlasuje se formou přímého hlasování na stránkách Ewy. První 3 s největším počtem hlasů v daném městě si zazpívají živě s kapelou na koncertě a publikum potleskem rozhodne, který z nich si v zápětí zazpívá s Ewou celou píseň a postoupí do finále v Praze.



Pro koncert v Praze budou formou hlasování na webu vybráni 3 finalisti, kteří budou opět zpívat živě s kapelou, ale jen jeden z nich bude vybrán publikem jako absolutní vítěz. Vítěze čekají kromě možnosti zazpívat si s Ewou rovněž zájezd do italských Alp. Průběh soutěže bude zaznamenáván televizí Prima a v daných intervalech vysílán v rámci pořadu Top Star Magazín.

www.ewafarna.cz
zavřít