Todd Gardner v Radosti FX

Vydáno 26.02.2008 | autor: redakce

Houseový DJ a producent Todd Gardner se v klubu Radost FX představí již tento pátek 29.2. V rámci noci Subliminal Night s ním vystoupí i DJ Vilém a Gen Dilini.

Todd Gardner v Radosti FX Todd Gardner v Radosti FX

Todd Gardner je producent, DJ a trumpetista v jedné osobě, majitel labelu Mission Records, producent pro další labely jako jsou Sumliminal a Yellorange. Svůj první singl The Genesis vydal již v roce 1997 na labelu Mission. Brzy začal spolupracovat se svým dlouholetým přítelem Harry Choo Choo Romerem, se kterým pracoval nejen jako co-producent, ale velmi často připojoval i svá sóĺa na trumpetu.



Následovaly singly a remixy pro houseový gigant Subliminal, patřící Ericu Morrillovi jako např. It´s Alright, it´s alright, The only me, remix ATFC´s Bad Habit a mnoho dalších remixů, editů a vlastní tvorby. Ačkoliv Todd pracuje jako producent jeho hlavní láskou zůstává djing, kterému se věnuje již od roku 1986.


Toddův hudební záběr je široký. Je schopen absorbovat všechny druhy houseu od deep, soulful, vocal, tech-house, ale i třeba r´n´b. V pátek 29. 2. se o tom ostatně můžeme přesvědčit. Vedle Todda Gardnera se klubu Radost FX představí i legenda české houseové scény DJ Vilém a společně s ním jeden z nejlepších houseových DJs u nás Gen Dilini.

zavřít